Det store dessertkurset



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Noen eksempler:

Hvit sjokolademousse, mørk sjokolademousse, moccaparfait, sjokoladefondant, Pavlova, pasjonsfruktterte.

Vi baker også en flott festkake med vaniljekrem pyntet til fest. Samt verdens beste sjokoladekake med firkløverkrem og aprikos.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo (kvittering utleveres på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. Kurs blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer

Vis flere tilsvarende kurs: