Dessert og kakekurs



Kursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 - 22:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1390

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og

Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig

Hva kan man lære på Dessert og kakekurs:
• Flere ulike kakebunner
• Mousser og kremer
• Makroner
• Glasurer
• Diverse dekor

Dette kurset passer for deg som ønsker å bli din egen «Huskonditor» og for
profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter. Vi serverer et lite måltid underveis.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs starter kl 17 og lørdagskurs starter kl 12, og har en varighet på cirka 5 timer.
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.
Denne oppføringen er på en ekstern portal. Vi tar forbehold om endringer av kursdatoer og priser som vil være oppdatert på vårt eget nettsted www.matkurs.no

Målgruppe for kurset

Kurset passer for deg som ønsker å bli din egen Huskonditor. Kurset passer også for profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter.

Vis flere tilsvarende kurs: