Dessert og kakekurs



Kursarrangør: Matkurs.no
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Stockholmgata 8, 0566 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 - 22:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.350

Baker og kokk Tore Belgum som har en bred erfaring fra kjente restauranter i Spania og Norge har skrevet flere kokebøker deriblant " Sjekk de Brøa!" og "Sukkerbaker´n". På dette kurset vil Tore dele noen hemmeligheter og teknikker som gir deg grunnlaget for å kunne lage utallige slag kaker og

Vellykkede kaker og desserter er faktoren som trekker et godt måltid opp til å bli fabelaktig

Hva kan man lære på Dessert og kakekurs:
• Flere ulike kakebunner
• Mousser og kremer
• Makroner
• Glasurer
• Diverse dekor

Dette kurset passer for deg som ønsker å bli din egen «Huskonditor» og for
profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter. Vi serverer et lite måltid underveis.

Det er anledning til å kjøpe seg et glass drikke ved ankomst, i løpet av kurset og til måltidet. Vi har alle rettigheter. Hverdagskurs starter kl 17, og har en varighet på cirka 5 timer.
Påmelding er bindende. Fakturert kursavgift refunderes ikke, men kan overføres til annet kurs. Faktura med 7 dagers betalingsfrist kommer som lenke i epost.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for deg som ønsker å bli din egen Huskonditor. Kurset passer også for profesjonelle kokker som ønsker å utvide sin kunnskap om desserter.

Vis flere tilsvarende kurs: