Kurs i lederstiler og lederroller i Oslo

Vi gjør oppmerksom på at og Lederkurs for nye ledere har egne kategorier. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Studiekurs i innovation management

Kurset fokuserer på å aktivt utvikle lederegenskaper som fremmer innovasjonsprosessen. Kurset inngår også som andre del av et tretrinnsopplegg i sosialt entreprenørskap. Første del er Studiekurs i sosialt entreprenørskap SE-02-A, tredje del er Studiekurs i Service Vision Management SV-02-A.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 7 leksjoner a 3 timer 24.150 kr

Studiekurs i service vision management

Kurset gir økt kunnskap om service vision management, både i eksisterende bedrifter og ved nye virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 8 leksjoner a 3 timer 27.600 kr

Ny i lederrollen

Vi tilbyr kurs om ny i lederrollen. I en ny lederrolle vil du møte en spennende hverdag, men den kan også by på en del utfordringer. Vi gir deg nødvendig kunnskap, refleksjon og trening for å lykkes i rollen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 10.09.2024 (+1) 2 dager10.09.2024 (+1) fra 7.900 kr

Ledelse av autonome team

Bruken av autonome team øker kraftig. Autonome team er avhengig av å raskt finne en arbeidsform som fungerer. Dette kurset hjelper deg som leder andre med å finne nøkkelen til det produktive teamet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.400 kr

Karriereveiledning ved nedbemanning - bedriftsinternt

Outplacement eller karriereendringsløp er den viktige støtten Karrierehuset gir til de berørte av en nedbemanning. Outplacement følger gjerne som en del av sluttavtalen og har som formål å hjelpe den berørte videre på arbeidsmarkedet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum

Bærekraftig produktutvikling med Domain-Driven Design

Lær å oppnå balanse mellom verdiskapning for kunder og produktutvikling med innebygd kvalitet og med evne til å takle endringer som følger markedsdrevne forretningsbehov. Det er dette vi kaller bærekraftig produktutvikling med utgangspunktet i Domain-Driven Design! ?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager

Led gjennom endring m Tight Loose Tight og tillitsbasert ledelse

Det er mange ledere som i dag kjenner på at utfordringer står i kø, og opplever at eksisterende lederverktøy ikke strekker til. Dagens virksomheter må lære seg å levere god og pålitelig kvalitet, samtidig som de effektivt løser de utfordringer som måtte dukke opp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 9 ganger 45.000 eks mva kr

Tight Loose Tight fundamentals

Leadership might feel like a struggle between guiding employees, keeping your customers happy and understanding your competitors. At the same time you must solve the challenges that may arise, whether it is high electricity prices, new government regulations or an epidemic.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager 17500 kr

Kvalitetsledelse: Grunnleggende kurs om kvalitet og forbedring

Vi holder kurs i Kvalitetsledelse: Grunnleggende kurs om kvalitet og forbedring. Grunnleggende kurs om kvalitet og forbedring. Kunnskapsarbeidere må utvikle konsekvent praksis, prosesser og utholdenhet i jakten på kvalitetsresultatene som leverer på løftet om kundetilfredshet i alle dens dimensjoner

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Kvalitetsledelse: Prosessbasert styringssystem

Vi tilbyr kurs i kvalitetsledelse: Prosessbasert styringssystem. Fra tunge prosedyrer til lettbente prosesser

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 2 dager 13,990 kr

Kvalitetsledelse: Selvledelse

Vi holder kurs i Kvalitetsledelse: Selvledelse. Bedre balanse i ditt liv. I dette kurset gir Sidsel Storaas deg de verktøyene du trenger for å gi deg selv handlingsrom sånn at hverdagen blir både bedre og enklere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 1 dag 6.995 kr

Prosessbasert styringssystem

Vi tilbyr kurs i prosessbasert styringssystem. Fra tunge prosedyrer til lettbente prosesse. Prosesser er forutsetning for å kunne levere forutsigbart og etter forventning fra kunden. Alt arbeid kan beskrives som en prosess.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sentrum Oslo, sentrum 2 dager 10,990 kr

Bachelor i økonomi og ledelse

Vi tilbyr bachelor i økonomi og ledelse. Bachelorstudiet i økonomi og ledelse gir deg en bred og grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

Master i Human-Computer Interaction

Vi tilbyr Master i Human-Computer Interaction. Ny teknologi utvikles hele tiden og fagfeltet Human-Computer Interaction er i kontinuerlig utvikling. Med denne utdanningen vil du få avansert kunnskap om utvikling og design av brukergrensesnitt som skal komme forbrukere, selskaper og samfunn til gode.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Master i ledelse

Vi tilbyr Master i ledelse som gir deg kunnskap om hvordan du kan utøve ledelse i og av organisasjoner, i tillegg til å samspille med aktuelle interessenter i omgivelsene. Dette er en mastergrad som kvalifiserer deg til en rekke spennende jobber i både privat og offentlig sektor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år 53.600 pr semester kr

Coaching for ledere

Individuell coaching er en tilpasset veilednings metode med aktiv lytting som bidrar til personlig utvikling, motivasjon og måloppnåelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>