Kurs i selskapsdans i Buskerud

Selskapsdans også kalt sportsdans er egentlig et samlebegrep for et knippe pardanser av vestlig utspring som for blant andre swing, quick-step, tango, vals og salsa. Disse er delt opp i standarddans og latindans. Men først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg på i sosiale lag. Kurs i selskapsdans er derfor meget populært. Her finner du dansekurs for alle nivåer og aldersgrupper. Ta kontakt med oss hvis det ikke skulle være noe som passer for deg.

Selskapsdans grunnkurs - ungdom og voksne

Vi tilbyr grunnkurs i selskapsdans for ungdom og voksne. Selskapsdans består av vals, wienervals, slowfox, foxtrot, quickstep, tango, cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble. Undervisning er på flere nivåer - grunnkurs, litt øvet og øvet nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 kvelder 1.500 kr

Selskapsdans litt øvet / øvet nivå - ungdom og voksne

Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans for ungdom og voksne på litt øvet / øvet nivå. Selskapsdans består av vals, wienervals, slowfox, foxtrot, quickstep, tango, cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 8 kvelder 1.500 kr

Workshop selskaåpsdans på Sundvolden Hotel

Vi ønsker velkommen til Workshop i selskapsdans på Sundvolden hotel. Selskapsdans inneholder: vals, q-step, slowfox, tango, cha-cha.-cha, samba, rumba

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hole Hole 1 helg fra 1.500 kr

Dansekurs for utdrikningslag!

Lyst å finne på noe morsomt med gjengen til utdrikningslaget? Vi tilbyr dansekurs for grupper på inntil 20 pers i line dance, magedans, burlesk, hula hula og groove. Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg booke tid!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2.500 kr