Dansekurs for barnehager



Kursarrangør: Norsk Ballettinstitutt
Sted: Lillestrøm Kultursenter
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Kirkegata 11, 2000 Lillestrøm (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 6 eller 12 ganger
Pris: fra 7.375

Vi tilbyr dansekurs tilpasset barnehager med våre høyskoleutdannede pedagoger. Vi selger egne ”barnedanspakker” for barnehager i vårt nærområde. Dette er kurs som går over 6 eller 12 ganger hvor pedagogen kommer til dere eller dere til et av studioene våre for å undervise barna i barnedans.

Innhold:
Dere kan ta med dere inntil 20 barn over 3 år til et av våre dansestudioer og få en barnedansklasse (45 min.) med en av våre dyktige pedagoger. Har dere et stort nok rom (minimum 5 m x 5 m i aktuell bevegelsesflate og musikkspiller som kan koble seg til pedagogens telefon / musikkspiller), kan også en av våre pedagoger komme til barnehagen deres.

Kurset vil ha et pedagogisk danserisk innhold og gi barna bevegelse- og danseglede, samtidig som vi “sniker inn” øvelser som styrker blant annet koordinasjon, styrke, bevegelighet og kroppsbevissthet, samt konsentrasjon og kreativitet. Vi bruker barnevennlig musikk - både klassisk musikk og populær barnemusikk. Ved kursets slutt kan barnehagen få tilgang til spillelisten som er brukt på Spotify av pedagogen, samt gode tips og triks fra pedagogen til videre dansing i barnehagen.

Målgruppe for kurset:
Kurs for barn i barnehager. Passer for både gutter og jenter i aldersgruppen 3 - 6 år.

Ta kontakt hvis du er interessert eller har spørsmål!