Dagskurs i moderne presentasjonsteknikk og formidling for ledereSted: Kurset holdes hos Dataforeningen - Youngstorget
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Møllergaten 24, 0028 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Kl. 09:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 5900

Dette er et kurs hvor vi i tillegg til en teoridel, fokuserer på praktisk trening, formidlingen av selve foredraget eller presentasjonen. Maks 4 deltakere på kurset for at alle skal få best mulig utbytte.

Dette er et kurs med mye praktisk trening på dine kommunikasjonsferdigheter. Vi jobber innenfor trygge rammer og fokuserer på dine styrker og fremheving av disse. Du vil få et verktøy med teknikker og konkrete virkemidler til bruk i dine fremtidige presentasjoner. Fokus vil blant annet være på kroppsspråk, stemmebruk, oppbygging av tekst og hva du ønsker å oppnå med presentasjonen. Vi jobber med å utvikle formidleren i deg, ditt engasjement, din troverdighet og at du skal trives i rollen!Skuespillere jobber i det daglige på en scene, med å formidle en rolle til et publikum. Vi vet hva det vil si å kjenne på nervøsiteten, vi forbereder oss godt, vi vet hvordan vi bruker kroppsspråket, stemmen og språket for å få frem ønsket budskap. Vi har mange nyttige og konkrete virkemidler og teknikker som også kan overføres til arbeids/næringslivet.Dette er et område jeg har fordypet meg i og jobbet med de siste 12 årene. Jeg har utviklet mitt eget konsept, TIN (Teater-Idrett-Næringsliv), hvor jeg tar i bruk teknikker og virkemidler fra teater og idrett. Jeg har gjennomført flere kurs innen Arts Based Training, samt Masterclass med CI: Creative Intelligence fra London. For meg er det meget givende å kunne bruke av min 22 årige skuespillererfaring til å kurse andre aktører i presentasjon og kommunikasjon. Jeg får ofte tilbakemeldinger på at jeg er god til å se og få frem den enkeltes potensiale, er ærlig og gir konkret feedback som gjør deg til en bedre formidler.

Ta med en presentasjon (3-5 min) som du skal holde eller nylig har holdt på norsk eller engelsk som utgangspunkt for treningen.

Det er også mulighet for individuell oppfølging av treningen etter ca 2-3 mnd.

Målgruppe for kurset

Ledere som presenterer i jobbsammenheng

Kursmateriell

Handouts og kursbevis

Uttalelser

Kurset med Torunn lærte meg masse om ting jeg ikke var spesielt oppmerksom på når det gjelder hvordan jeg presenterer ting, og vi drillet nok på det til at det sitter. Jeg har blitt veldig oppmerksom i forhold til kroppsspråk, fakter og tull som man gjør uten at man er klar over det, balansen mellom ulike typer stimuli (PowerPoint vs. det man sier og gjør), og ikke minst, teknikker for å forberede seg i forkant av presentasjoner.

Liker spesielt Torunns fokus på at alle har en historie å fortelle, og hennes fokus på viktigheten av at kommunikasjonen i en presentasjon faktisk ikke er enveis, men i høyeste grad bør involvere alle deltakerne. Synes også at hun klarte å skape en atmosfære trygg nok til at deltakerne turte å "drite seg ut litt" i kontrollerte former.

For mitt vedkommende har kurset gjort meg til en bedre "storyteller". Jeg bruker aktivt historier og bilder og kurset har gitt meg trygghet til å kunne kjøre mer dynamiske presentasjoner for å forankre budskapet sterkere. Jeg prøver å bruke det jeg har lært, og føler at effekten er god!"
Tom Andersen - Product Manager i Basefarm AS


"Kurset til Torunn i presentasjonsteknikk var veldig motiverende, givende og lærerikt. Hun er veldig pedagogisk dyktig, har et meget godt faglig innhold og formidler det med snert i humøret. Hennes direkte og konstruktive tilbakemeldinger kombinert med evnen til å se detaljer ingen andre ser og gi personlig feedback, er helt unik. Hennes tilbakemeldinger er lette å forstå og implementere. Hun har flyttet meg opp i en helt ny divisjon. Før brukte jeg mye tid på faglig innhold i PowerPoint og følte ikke at jeg hverken fikk spesielt kontakt med publikum eller skilte meg ut fra andre foredragsholdere.

"Nå jobber jeg mer med manus og har direkte kontakt med publikum uten PowerPoint !!!. Jeg har allerede prøvd metodikken, og tilbakemeldingene jeg har fått fra publikum er at de får med seg hovedbudskapet på en ekte og levende måte. Jeg kan sterkt anbefale både kurset og Torunn".
Andreas Bjerke - Daglig leder i Pluss Medicus Ltd

"Gjennom de mange nyttige verktøyene og konkrete tilbakemeldingene jeg fikk som deltaker på dette kurset, gleder jeg meg til min neste presentasjon!" Kari Bunes - Direktør i Den norske emballasjeforening

"Treningen med Torunn var kompetent, grundig, med humor og svært motiverende. Presentasjonen min ble med enkle virkemidler både levendegjort og ekte. Jeg kan sterkt anbefale henne og kurset" . Jan Lind - CFO/Økonomidirektør

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.