DS Kompaniet, nivå 4 og 5 avansert (10. klasse + vgs)Kursarrangør: Dansesonen AS
Sted: Vollen
          Akershus, Asker
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr DS Kompaniet, nivå 4 og 5 avansert for ungdom. Elevene danser på høyeste vanskelighetsnivå. Treningen baserer seg på jazzdansens prinsipper og tekniske oppbygging. Kompaniklassene er Dansesonens talentprogram innen dansefaget jazzdans.

Treningen vil basere seg på jazzdansens prinsipper og tekniske oppbygging. Elementer fra lyrisk jazz og moderne vil også være med i deler av programmet, og inspirere utførelsen og kvaliteten i bevegelser og koreografier. Klassisk ballett er god kunnskap for elevene å ha med seg. Denne treningen gir en forståelse for danseteknikk, og ikke minst styrker den viktige deler av kroppen som gir mulighet for videre danseteknisk utvikling.

Målgruppe for kurset

DS Kompaniet, nivå 4 og 5 avansert, er for elever i 10. klasse + vgs.

Kriterier for deltagelse:
• Eleven må ha danset minimum tre timer pr uke gjennom de siste årene. Ha meget gode ferdigheter innen jazzdans og god kunnskap om klassisk ballett. Eleven må delta på minimum 4 klasser per uke, dvs. jazzdans, klassisk, DS Kompaniet og én fritt valgt klasse.

Enkelte elever på DS Kompaniet ønsker å søke seg videre til danselinjer på videregående. Gi i så fall beskjed til Tiril eller dansepedagog slik at de kan få veiledning videre for opptak / søknad, samt forberedelser til evt. audition.