DJ-kurs for voksne - viderekomne nivå 2Kursarrangør: AKKS
Sted: AKKS Oslo
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Brenneriveien 9, 0182 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 uker
Pris: fra 1.800

Vi tilbyr DJ-kurs for voksne på viderekomne nivå 2. Her vil vi ha mer fokus på å finne sitt eget uttrykk og sin egen spillestil. Vi vil jobbe enda mer med effekter og overganger tilpasset elevenes ønske. På nivå 2 jobber vi sammen for å finne ditt særpreg og stil som DJ.

Innhold:
Vi tar for oss BPM, beatmiksing og forskjellige teknikker og effekter man kan bruke når man mikser, slik at man er i stand til å spille selv etter endt kurs. Kurset går over 6 ganger med 1,5 timer kurs i 6 uker før vi avslutter kurset med å spille for andre på «snurrekveld». Totalt 9 timers undervisning + kursavslutning med spilling for andre «snurrekveld». Gruppekurset foregår i grupper på maks 6 deltakere, hvor deltakerne deler på å bruke DJ-pulten.

Du trenger ikke eget DJ-utstyr for å gå på kurs hos oss. DJ-pulten til AKKS brukes på kurs, og kan bookes til egenøvinger utenom kurstiden. Det vil ikke være mulig å ta med eget DJ-utstyr på kurset. På kurset bruker vi AKKS Oslos Pioneer CDJ spillere (standard for de fleste utesteder) og spiller med USB stick. Modeller: Pioneer XDJ-1000 med djm 850 mixer og cdj 900 nexus.

Du må ta med din egen USB-stick på kurset, instruktøren viser deg tidlig på kurset hvordan du bruker denne. Det er mulig å øve gratis i AKKS sine øvingslokaler mellom kursdagene, mandag til torsdag før kl. 17:00 og i helgene for kursdeltakerne. Vi prøver å sette sammen grupper av likt aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper. Kurset holdes i AKKS Oslos øvingslokaler på Grünerløkka.

Priser:
• Kursavgift gruppekurs 25 år eller yngre kr 1.800,-
• Kursavgift gruppekurs 26 år og oppover kr 2.400,-

Målgruppe for kurset:
Voksne fra 20 år og oppover som ønsker DJ-kurs og har noe kunnskap fra før

Forkunnskaper:
• Her bør man vite det grunnleggende om hvordan utstyret fungerer, og hvordan man mikser sammen to sanger

Nivå:
• Viderekomne nivå 2

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense er 20 år

Medlemskap:
Man må være medlem i AKKS Oslo for å få tilgang til oppgitte priser. Medlemskap i AKKS Oslo koster 50 kr per år.

Rabattert plass:
Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. I noen tilfeller kan vi gi deltakere med vanskelig økonomi gratis- eller rabatterte plasser. Du velger billetten som heter Rabattert plass- eller AKKS stipend (dette er gratiskurs) og sender en kortfattet søknad til kurs(at)oslo.akks.no. Alle søkere blir kontaktet på e-post. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet.

Vis flere tilsvarende kurs: