Controllerkurs i Oslo

I kategorien controller finner du kurs og opplæring hvordan man kan bli en god formidler av tall og økonomiske informasjon. Som kontroller har man en nøkkelperson i enhver virksomhet, ofte i tett samarbeid med ledelsen som er helt avhengig av presis og effektiv informasjon for å gjøre sin avgjørelser. Ofte er utfordringen å kommunisere økonomisk informasjon til ikke-økonomer. Slike kurs kan være nyttig uansett bakgrunn, enten man er økonom, controller, økonomikonsulent, rådgiver eller har økonomi som en del av sitt ansvarsområde. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Sysmac NJ/NX Controller grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Sysmac NJ/NX Controller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 2 dager 5.600 kr

Regnskapscontroller (heltid)

Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapscontroller, hvor utdanningen går over 2 år. Som regnskapscontroller vil du ha en sentral ansvarsrolle og kunne påvirke den økonomiske utviklingen i bedriften.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 år (3 dager pr uke) 51,400 pr semester kr

Excel for controllere og økonomisjefer

Vi tilbyr kurs i Excel for controllere og økonomisjefer. Spar tid og penger, og bli mer effektiv i hverdagen! På to kursdager viser vi deg de uunnværlige metodene og verktøyene som forenkler arbeidsdagen din og forbedrer økonomistyringen. Du vil se nytteverdien allerede etter første leksjon!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 22.05.2024 2 dager22.05.2024 11.900 kr

Excel for controllere og økonomiansvarlige

Få den praktiske Excel kunnskapen som er tilpasset ditt behov. Vi har utviklet et kurs som er skreddersydd for deg som jobber som controller eller økonomiansvarlig. Lær geniale funksjoner og få masse tips som gjør deg mer effektiv og profesjonell i arbeidet ditt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 2 dager 9.990 kr

Excel for controllere og økonomer - nivå 3

Vi tilbyr excelkurs for controllere og økonomer på videregående nivå 3. Kurset er vinklet fra en controllers hverdag med fokus på gode metoder for å arbeide med excel-lister. Påfyllet kurset gir deg, gjør deg i stand til å jobbe mer effektivt i excel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 23.04.2024 (+1) 1 dag23.04.2024 (+1) 5.490 kr

Excel for controllere og økonomiansvarlige

Vi tilbyr kurs i Excel for controllere og økonomiansvarlige. Vårt sertifiserte kurs lærer deg å lage bedre modeller for rapportering, likviditetsstyring, analyse og budsjettering. Metodikken du lærer hjelper deg å jobbe raskt, riktig og smart!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.05.2024 2 dager21.05.2024 15.995 kr

Excel for controllere og økonomiansvarlige

Dette kurset gir deg som controller/økonomiansvarlig et innblikk i avanserte funksjoner og teknikker som vil gjøre deg bedre rustet i din rolle. Gjennom praktiske eksempler og veiledning, vil du få utforske hvordan du raskt og enkelt kan løse komplekse problemer ved å utnytte riktig funksjonalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 22.05.2024 22.05.2024 15 995 kr

Excel for controllere og økonomisjefer - Virtual

Vi tilbyr kurs i Excel for controllere og økonomisjefer - Virtual. Dette er kurset for deg som er dreven i Excel, men som savner et kurs som retter seg direkte mot økonomiske problemstillinger du møter i hverdagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 11.900 kr

 |  1 2   |  Neste side >>