Collage og veiledning med Karin KeanKursarrangør: Bærum Malerklubb
Sted: ‘Pynten’
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: J. A. Lippestads vei 4, 1336 Sandvika (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag kl 10:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 800

Vi tilbyr collage og veiledning med fokus på komposisjon, rytme, farge med Karin Kean. Gjennom bruk av fargede papirbiter og biter fra dine gamle skisser, tegninger og malerier, går vi igang med å komponere bilde-uttrykk.

Innhold:
Dette er også en måte å komme videre i fastlåste malerier. Som collage-lim bruker jeg gjerne trelim på akvareller, men det finnes andre limtyper også.

Kursholder:
Karin Keane er billedkunstner og utdannet faglærer i kunst og håndverk. Hun har holdt kurs i mange ulike tegne-maleteknikker for barn, ungdom og voksne de siste 3 årene. Akvarell er hennes fordypningsområde. Karin arbeider med å øke interessen for akvarell gjennom Nordiska Akvarellsällskapet.

Kursmateriell:
• Plastplater fra BilTema - dette låner jeg ut til kurset
• Sticky-tack (lærer-tyggis)
• Trelim eller annet syrefritt flytende lim

Påmelding:
Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Hvis du ikke er medlem og kun ønsker å delta på et av våre helgekurs, kan vi tilby deg et prøvemedlemskap. Det vil si at du ikke trenger å bestemme deg for om du ønsker å bli medlem før etter kurset. For å delta på andre aktiviteter i Bærum Malerklubb må du være medlem og betale en årlig medlemskontingent. Les mer om hva vi kan tilby våre medlemmer.