Collage i 2 uttrykkSted: Olsgaard Atelierfellesskap
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Gauterødveien 2, 3154 Tolvsrød (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 18:00 - 20:00
Lørdag, kl 10:30 - 17:00
Søndag, kl 11:00 - 15:30
Varighet: 1 helg
Pris: 2.650
Neste kurs: 15.11.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om collage i 2 uttrykk. Stikkord er klistre og lime over hverandre, igjen og igjen. Forske og leke oss fram. I collage er det meste lov, men fokus på komposisjon og egne følelser i prosessen. Akrylmaling og lim. Ulike oppgaver lørdag og søndag.

Program:

Fredag:
Fredag kveld starter vi med litt teori og et eksperiment i akrylmaling, noe som gir oss et materiale til bruk i collagearbeidet videre.

Lørdag:
Minnebilde - Her bruker deltagerne et eget medbragt sort-hvitt portrett som utgangspunkt. Sammen med revne biter av stoff, avis, biter av boksider, silkepapir mm. skapes et (minne) bilde. Dette er en collageoppgave som fokuserer på en av dine kjære eller deg selv - som liten, kanskje? Eller en som ikke lenger er i live? (underlag er lerret på størrelse ca 30 x 40).

Søndag:
Freak out - Vi eksperimenterer med å uttrykke oss. Hver og en får hjelp til å ta for seg et følelsesladet tema. Vi starter med å lime et bunndekke av avispapir som grunning på et stort format i 60 x 80. Så fortsetter vi med ulike verktøy og effekter å uttrykke budskapet. Et fotavtrykk i akrylmaling, en kvittering, en trikkebillett, en stoffbit, en blonde, bruk fantasien!

Kursholder: Tove S. Holmøy


Målgruppe for kurset:
Passer for alle

Aldersgrense: Minstealder 15 år

Antall deltagere: Fra 7 - 11 deltagere

Kursmateriell:
Du må ha tøy og sko som tåler malingssøl. Matpakke lørdag og søndag. Kursavgiften inkluderer alt materiell: akrylmaling, pensler, lim og verktøy, papirmateriell til collage, 1 stk. lerret 30 x 40 og et stk 60 x 80, samt diverse utstyr. Kaffe, te og drikke, kake og snacks.

Ta med til lørdag:
Et stk. sort hvitt portrett i ca A4 størrelse skrevet ut på laserskriver (fargene i blekkutskrift løser seg opp). Ta gjerne med håndskrevne beskjeder, kort eller fragmenter som du tror kan passe inn i det minnebildet du vil lage. En avis, gjerne utenlandsk.

Ta med til søndag:
Avispapir, glossy magasiner, foto og alt du tenker deg å kunne lime opp til et materialbilde.