Coaching - privatundervisningKursarrangør: Silvametoden
Sted: Hele landet, Hjemme hos deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Jeg tilbyr én til én coaching. Jeg jobber gjerne med deg for å hjelpe deg dit du vil. En forutsetning er at du virkelig vil. Du må være villig til å gjøre det som kreves, og du må walk your talk. Det er eneste måten å skape fremdrift og endring på. Du kan selv bestemme tempo fremover.

Innhold:
Har du bestemt deg for hva du ønsker å få til? Hva du ønsker å bli bedre på? Eller kanskje du trenger assistanse for å finne ut av det? Hvor er du i dag, og hvor er det du ønsker og vil være? Som din coach hjelper jeg deg i mål! Sammen får vi frem det beste som bor i deg. Det gjør vi ved at du blir enda bedre på det du er god på, og ved å redusere det som begrenser deg og holder deg tilbake.

Hjernen spiller fantastisk bra på lag når vi vet hvordan vi skal få den til å gjøre nettopp det. Det skal vi utnytte for å få deg dit du ønsker å være. Jeg jobber både med ungdom og voksne, og du må ikke drive med idrett. Vi lager et skreddersydd opplegg som passer deg. Sammen finner vi frem til de teknikker og metoder som passer deg best. Velkommen for en prat!

Målgruppe for kurset:
Ungdom eller voksMålgruppe for kurset:ne som ønsker én til én coaching

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Var på mitt første Silvakurs i 1994, og har vært på utallige repetisjoner etter det… Like morsomt hver gang, og nesten gratis når det første kurset er gjennomført. “Ting skjer” når man bruker de geniale redskapene denne fantastiske metoden byr på , og man merker raskt at livet kommer på “god gli”. Kunsten er å huske og bruke det man har lært! Anbefales på det sterkeste!! …til ALLE!
- Liv

Silvametoden er en fantastisk verktøykasse. Det er opp til deg, hvordan du bruker den og hvilket favoritt verktøy du utforsker først. Selv om mange har vært på kurs og påstår de ikke har brukt det etterpå, så tror jeg at repeterer de, skjønner de etter hvert at ok, jeg bruker det visst likevel. Du kan bære det med deg over alt, ingen kan ta det fra deg. Når du velger å tro at dette virker og trener, så er det virkelig effektivt. Det er ditt valg. Har fulgt meg fra 1992 og jeg har aldri angret. Beste investeringen jeg har gjort.
- Cecilie Aagot

Jeg har lyst til å takke Lene for nok et flott kurs. Silvamaterialet, og særlig i din innpakning, er gull verdt. Du vet visst akkurat hvilke spørsmål og kommentarer du skal gi for å hjelpe kursdeltakerne videre fra der de står. Og Kristin: Takk for at du deler inspirerende historier fra livet ditt. Enkelte av kursdeltakerne fortalte også om fantastiske erfaringer med Silvametoden. Ingenting er som gode eksempler når man skal jobbe med trossystemene sine
- Ragna