Coaching - privatundervisningKursarrangør: Silvametoden
Sted: Hele landet, Hjemme hos deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Jeg tilbyr én til én coaching. Jeg jobber gjerne med deg for å hjelpe deg dit du vil. En forutsetning er at du virkelig vil. Du må være villig til å gjøre det som kreves, og du må walk your talk. Det er eneste måten å skape fremdrift og endring på. Du kan selv bestemme tempo fremover.

Innhold:
Har du bestemt deg for hva du ønsker å få til? Hva du ønsker å bli bedre på? Eller kanskje du trenger assistanse for å finne ut av det? Hvor er du i dag, og hvor er det du ønsker og vil være? Som din coach hjelper jeg deg i mål! Sammen får vi frem det beste som bor i deg. Det gjør vi ved at du blir enda bedre på det du er god på, og ved å redusere det som begrenser deg og holder deg tilbake.

Hjernen spiller fantastisk bra på lag når vi vet hvordan vi skal få den til å gjøre nettopp det. Det skal vi utnytte for å få deg dit du ønsker å være. Jeg jobber både med ungdom og voksne, og du må ikke drive med idrett. Vi lager et skreddersydd opplegg som passer deg. Sammen finner vi frem til de teknikker og metoder som passer deg best. Velkommen for en prat!

Målgruppe for kurset:
Ungdom eller voksMålgruppe for kurset:ne som ønsker én til én coaching