Selvutviklingskurs i Bergen

Solstrandprogrammet

Vi tilbyr Solstrandprogrammet. Solstrandprogrammet er vårt mest omfattende og krevende lederutviklingsprogram. En unik møteplass for erfarne ledere som vil utvikle sitt lederskap. Programmet er for ledere på høyt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 350.000 kr

Solstrand­programmet Accelerate

Vi tilbyr Solstrand­programmet Accelerate. Et intensivt og ambisiøst lederutviklingsprogram som akselererer din utvikling som leder. Programmet er for ledere i starten av sin lederkarriere med ambisjoner og ønske om å utgjøre en forskjell.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 02.09.2024 02.09.2024 175.000 kr

Selvutdanning livsreisen - et selvutviklingsopphold Nerve

Vi tilbyr selvutdanning i livsreisen - et selvutviklingsopphold Nerve. Dette kurset er skapt til å fungere som selvutdanning sammen med timer, kurs eller grupper hos meg eller i mitt team, fordi jeg vil hjelpe så mange individuelle som mulig til å ha et mål og utvikle seg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5.000 kr

Sertifisering livsreisen - et selvutviklingsopphold

Vi tilbyr sertifisering i livsreisen - et selvutviklingsopphold Colon Body Mind Terapeut. Selvutdanning som kun nettstøtte, eller med timer, kurs eller grupper hos meg eller i mitt team.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 25.000 kr

Lysreisen - Å leve med bevissthet

Lysreisen er 4 timers samling hvor det å bruke bevisstheten står i sentrum. Vi vil meditere for å åpne opp for helheten i oss. Erkjenne og oppleve sitt høyere selv, og forene den med kroppen og hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 500 kr

Kurs i reiki 1 med reikimester Simon Miljeteig

Velkommen til reikiporten! Reikimester Simon Miljeteig ønsker deg velkommen til kurs. Reiki gir fornyet helse til ditt sinn og din kropp ved å blant annet styrke din naturlige evne til restitusjon, men også ved at du blir mer bevisst og i kontakt med deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 25.05.2024 14 timer25.05.2024 3000 kr

EQ Terapi

Under terapien vil terapeut jeg veilede i å løse opp tyngende livsbagasje for å frigi plass til kreativitet, lyst og glede. EQ, eller emosjonell intelligens, handler om evnen til å oppfatte egne og andres følelser. Tillat deg selv å anerkjenne deg selv der du er. Velkommen til hele deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.350 kr
Hele landet Hele landet 1.350 kr

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg 3.800 kr

Gå deg selv i møte

Fysisk tilbud for deg som bor i nærheten av Bergen. Vi møtes på Smøråsfjellet på teaterplassen. Ca 10-15 refleksjon før vi går tur 1-1,5 time, fortrinnsvis i stillhet. Vi møtes deretter på teaterplassen for avslutning/spørsmål

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen Ca 2 timer 50 kr

Grunnkurs i intuisjon

Lær å bruke intuisjonen din konkret og effektivt! Kursert er delt inn i forelesninger, gjennomgang av teknikker, felles- og individuelle oppgaver og case/eksempler som demonstreres. Individuell oppgave som du får med hjem med svar. med hjelp fra instruktør som dokumenteres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dager 950 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>