Vectric Cnc - Artcam med JCristo Andresen-Ots



Kursarrangør: Gustavsen AS
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Nybruveien 3D, 3055 Krokstadelva (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - ca. 16:00
Varighet: 7 timer
Pris: 1.500

Vectric CNC-kurs er høstens store nyhet innenfor våre kurs. CNC- Bravoprodegy er en rå maskin som gir deg muligheten til å blant annet lage hytteskilt. Det er en enkel maskin, men det krever litt trening og datakunnskaper. Maskinen gir deg utallige mulighet.

Fresing og gravering i mange materialer. På dette kurset lærer man grunnleggende kunnskaper om CNC-maskinen. I løpet av kurset lærer du å komme igang og bruke Artcam. Du lærer også hvordan du overfører kjørefiler og lingnende til CNC-maskiner: High Z og Bravoprodegy.

Kurset er tilpasset nybegynnere. Kurset legges opp til å lære knapper og muligheter i Art Cam Express. Det blir vist hvordan man går fra ferdig tegning til å lage kjørefilene som trengs for at maskinen skal kjøre som ønsket. Fra erdig tegning må man sette kjørefilene hvor vi bestemmer hvilke fresestål, dybde og funksjoner vi ønsker.

Alt dette blir gjennomgått og vist. Det blir da også vist hvordan filene lastes inn i kjøreprogrammet og oppstart av maskinen. Denne maskinen kjøres på G-coder som alle andre CNC styrte maskiner, så det man lærer her kan benyttes på andre maskiner også. Meld deg på om du har interesse av fremtidens maskiner!