Kurs i strategi og forretningsmodeller i Oslo

I kategorien strategi og forretningsmodell finner du kurs og opplæring i bruk og implementering av forskjellige strategier og forretningsmodeller. Det finnes like mange strategier som det finnes bedrifter. Din organisasjons suksess er avhengig av hvor vellykket den valgte strategiske plattformen blir implementert og konkretisert. Strategikursene her tar for seg sammenhengen mellom strategi, taktikk og handling. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Bærekraftsmål i bedriftens strategi

For å lykkes med bærekraftsmål dere har satt dere, er det viktig at målene er forankret i bedriftens strategi. I løpet av kurset får du gjennom en interessant analyse tatt frem hovedutfordringene for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 6400 kr

Bærekraftsmål i bedriftens strategi - Online

For å lykkes med bærekraftsmål dere har satt dere, er det viktig at målene er forankret i bedriftens strategi. I løpet av kurset får du gjennom en interessant analyse tatt frem hovedutfordringene for din bedrift. Kurset gjennomføres enten som online kurs (Teams).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 07.05.2024 (+2) 1 dag07.05.2024 (+2) 6400 kr

Kurs i digital strategi

Vi tilbyr kurs i digital strategi. Det er ikke lenger et spørsmål om du er til stede eller ikke på digitale flater, men hvor synlig du er. Å legge en god digital strategi, analysere viktige digitale data og vite hvor du bør legge tid og pengene dine er sentralt for å lykkes i en digital hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 6.450 kr

Developing and Executing Strategy (samlinger) - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs med samlinger i developing and executing strategy, som er det siste emnet i MBA-studiet, og dekker kjerneområdet for strategisk ledelse. Kurset starter med å se på utviklingen av ledelse og akademisk tenking rundt strategi og strategisk ledelse de siste 50 årene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Tilgang til læringsportal - til ful... 21.750 kr

Strategisk innkjøpsledelse

Vi tilbyr kurs i strategisk innkjøpsledelse. For å lykkes med effektiv ressursbruk ved innkjøp kreves det en ledelse som organiserer og tilrettelegger for at gevinster skapes og synliggjøres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 13.05.2024 2 dager13.05.2024 12.500 kr

Bachelor i innovasjon og forretningsutvikling

Vi tilbyr bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. Vil du bidra til å skape historie? Med en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

Bachelor i tjenestedesign

Vi tilbyr bachelor i tjenestedesign. Hva blir den neste Spotify, Uber eller Airbnb? Som tjenestedesigner kan du revolusjonere fremtiden. Tjenester har revolusjonert bransjer fra bank og finans, offentlig sektor og musikk, til hotell og transportsektoren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 år 37.800 pr semester kr

Kurs i strategiarbeid

Mange bedrifter snur strategiplanen fra året før, og fortsetter i gamle spor. «Det går så bra her hos oss» er et kjent utsagn. I dagens konkurransesituasjon kan det være utilstrekkelig. Nye konkurrenter kan dukke opp med alternative produkter og tjenester.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag

Design Sprint Bootcamp

Gjennom to morsomme og lærerike dager, vil du få hands-on erfaring med verdens mest effektive og gjennomtenkte workshopøvelser og innovasjonsmetoder. Du vil lære hvordan du løser komplekse kreative problemer, og skaper konkret fremdrift. Påmeldingside: https://www.lope.design/design-sprint-kurs

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 14 timer 13.900 kr

Bærekraftig strategi og forretningsutvikling

Vi tilbyr kurs om bærekraftig strategi og forretningsutvikling. Profesjonelle eiendomsinvesteringer må forholde seg til et omfattende regelverk, hvor kravene til rapportering og styring skjerpes gjennom ESG-krav, EUs taksonomi samt etterspørsel fra kundene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 09.09.2024 2 dager09.09.2024 11.000 kr

Kommunale eiendomsstrategier

Vi tilbyr kurs om kommunale eiendomsstrategier. Gjennom dette fordypningskurset får du unik innsikt i hvordan du kan hente frem verdiene som ligger i eiendomsporteføljen til offentlige virksomheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 7.500 kr

Strategi for eiendomsinvesteringer

Vi tilbyr kurs om strategi for eiendomsinvesteringer. Vi har gleden av å invitere til et eksklusivt fordypningsprogram om strategi for eiendomsinvesteringer, i samarbeid med bransjenestoren Andrew Baum, som også er æresprofessor ved University of Oxford.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 29.04.2024 2 dager29.04.2024 14.000 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>