Business English - via ZoomKursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 285/time

Lær forretningsengelsk når det passer deg best, så du er klar når det teller som mest!

Innhold:
Våre kurs i forretningsengelsk passer godt for etablerte forretningsfolk, og for studenter som ønsker å forberede seg på en karriere i næringslivet. Jobb med forhandlingsferdighetene dine, øk ordforrådet innen forretningsspråk og lær nyttige fraser. Tren på å svare på telefoner, og på å skrive e-poster og referater på engelsk. Vi kan spille rollespill der du lærer opp en ansatt, eller snakker med en kunde. Med et kurs i forretningsengelsk kan du få selvtilliten du trenger i din engelskkommunikasjon, slik at du kan ha fullt fokus på jobben som skal gjøres. Læreren vår i forretningsengelsk er amerikansk, og har undervist i "Business and English Composition" på universitetsnivå i USA siden 2001.

Materialet:

Alt du trenger er en stabil internettforbindelse og du er klar til å ta fatt på ditt eget private engelskkurs. Du får tilsendt lese-, skrive- og lyttemateriell, i tillegg til grammatikkleksjoner og oppgaveark.
Prisen inkluderer alt av undervisningsmateriell, ekstrastoff, notater og valgfrie ukentlige lekser. Etter hver leksjon får du tilsendt en skriftlig språkvurdering som inneholder en gjennomgang av leksjonen og alt læringsmateriell du trenger for å forberede deg til neste leksjon.

Hver leksjon skreddersys for å passe deg og dine spesifikke språkkrav best mulig.

Pris:
10 leksjoner = 2850 kr
20 leksjoner = 5600 kr
30 leksjoner = 8250 kr
40 leksjoner = 10 450 kr