Helgekurs i swingdansen BUGG



Kursarrangør: Dans Trondheim IL
Sted: Dans Trondheim
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Ingvald Ystgaards vei 7 B, 7047 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 10.00–13.00
Varighet: 2 dager
Pris: 800

Vil du lære en av de mest allsidige swingdansene som finnes, da må du bli med å lære å danse Bugg. Bugg er en moderne swingdans som danses av mennesker i alle aldre. Størst utbredning har dansen i Sverige, men også i Norge er det flere og flere som danser bugg.

Om danseformen:
Bugg er den Svenske måten å danse swing på, og dansen er svært utbredt både i Sverige og her hjemme. Dette er en skikkelig morsom pardans som kan danses til det meste av musikk.

Usikker på hva Bugg er og hvordan det danses? Se lenker under:
Bugg-slow & fast: https://youtu.be/26JDoLvX3aI
Bugg-konkurranse: https://youtu.be/Vj1jYdeIwG8

Om kurset:
Dette er nybegynnerkurs (grunnkurs) som passer for de som aldri har danset før, eller som ønsker å friske opp det de tidligere har lært. Husk at "grunnteknikken" er grunnlaget for all god dans. For de som har danset litt fra før legger vi på

Målgruppe:
Kurset er et nybegynnerkurs som passer alle.
Påmelding gjøres i utgangspunktet som par, men vi setter opp en venteliste for påmelding uten partner. Her er det først til mølla som gjelder og plasser tildeles ettersom henholdsvis førere og følger melder seg på. NB! Noter i påmeldingen om du er fører eller følger.

Priser og betaling:
Kursavgift pr. person: Kr 600
Kursavgift pr. person student: Kr 500
Aktiv medlemskap i Dans Trondheim: Kr 400 pr. person

For å få medlemspris må du være innmeldt i danseklubben og betalt tilsendt faktura. Dette gjør du her: https://medlemskap.nif.no/561316

Om noen har spørsmål, ta kontakt her på Facebook eller på post(a)danstrondheim.no
For alle som melder seg inn som klubbmedlemmer vil det etter kurset bli mulighet for å delta på treninger i våre lokaler. Dette vil det komme mer info om under kurshelgen.
NB! Man må være medlem for å delta på treninger og for mulighet for leie av lokale.

Annen info:
Husk at man blir svett på dansekurs, så still i treningsklær og ta med egen vannflaske! Sko er litt etter egen preferanse, men flate tøysko med myk såle er ofte å foretrekke.