Brettseilerkurs - privattime (1 - 2 timer)



Kursarrangør: Learn2windsurf
Sted: Sollerudstranden
          Oslo, Lysaker
Kursadresse: Drammensveien 282, 0283 Oslo (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 - 2 timer
Pris: Fra 1.900

Vi tilbyr privattimer i brettseiling (enkelttime). Programmet for privattimen velger du helt selv som deltager. Hvis du stiller "åpent", så vil instruktøren komme med forslag til en fornuftig progresjon, med noe kursing på land og så i sjøen.

Innhold.
Opplegget tilpasses 100 prosent til hva deltageren ønsker og hva som er riktig pedagogisk tilnærming ut fra deltagerens ståsted.

Kan man være flere?
Du kan komme alene eller sammen med en til to andre. Det er viktig at du i påmeldingen fyller ut for om dere blir 1, 2 eller 3 deltagere.

Antallet deltagere:
Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1-2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Skader:
Learn2Windsurf står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

Målgruppe for kurset:
Dette er for deg som ønsker å ha instruktøren helt for deg selv eller med opptil 3 andre. Privattime kan passe for deg som ønsker å bli best mulig brettseiler på kortest mulig tid.

Kursmateriell:
Learn2Windsurf stiller med alt utstyr, men ta gjerne med egen drakt da våre drakter har rikelig med størrelser, men ikke syv drakter av hver eneste størrelse. Dette tar du med selv: Håndklede, skift og et par joggesko som tåler vann (evt. neoprensko).

Pris:
1 time; kr 1900 for en person, kr 2300 for 2 personer og kr 3700 for 3-4 personer
2 timer; kr 3400 for en person, kr 3900 for 2 personer og kr 4400 for 3-4 personer

Vis flere tilsvarende kurs: