Breiflabb, laks og lange



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgata 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Temakurs som tar for seg disse tre flotte råvarene. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager hvor et sunt kosthold står på tapetet.

Innhold:
Inge lager 2 retter + desserten. 2 av rettene spiser på kjøkken. Deretter deler vi oss i 3 grupper som lager 2 retter hver. Da sitter ned på langbord og spiser rett for rett. Kvelden avsluttes med en flott dessert og kaffe.

10 dager før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo (kvittering utleveres på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn. For bindende påmelding send en mail. Kurs blir gjennomført om det blir minimum 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften!

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.