Brasiliansk hårfjerningskurs - onlineKursarrangør: Lycon Nordic
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 timer

Halvdagskurs - online. Lycon Hot Wax skaper lojale kunder! Ønsker du å ta i bruk Lycon strips-fri voks systemet så anbefaler vi på det sterkeste å ta dette kurset. Vi viser deg den unike metoden og forsikrer at du kan bruke produktet på en korrekt måte før du tar det i bruk i salongen.

Brasiliansk voksing
• NB! For å delta på dette kurset må du være utdannet hudpleier og ha nødvendige grunnkunnskaper i voksing.
• Avholdes på forespørsel.
• Kan kjøpes både med og uten startpakke.

Med Lycons online-kurs sitter du komfortabelt i eget hjem og er viet all vår oppmerksomhet. Våre kurs er personlige; enten én-til-én eller i små grupper. Du kan stille spørsmål underveis og har kontinuerlig dialog med kursleder. Kursene inneholder både en teoretisk og en praktisk del, og du vil motta diplom etter fullført og bestått kurs. Våre kursholdere er norske og svenske og med god forståelse av begge språk – kurs kan også avholdes på engelsk på forespørsel. Vår kunnskap og support er tilgjengelig for deg gjennom hele kurset samt så lenge du er kunde hos oss.

Lycon produktene er bare en del av den unike opplevelsen, resten er avhengig av at den som utfører behandlingen bruker produktet på en korrekt måte. Teori og praksis. Vi begrenser ikke bruken av Hot Wax til bare intimvoksing: Lær å bruke Hot Wax på ansikt, bryn, leppe, nese, armhuler i tillegg til bikini, G-streng, Brasiliansk og Hollywood!

Dette er et videregående kurs og derfor er kravet at du er utdannet hudpleier og kan grunnleggende voksing fra før. OBS! Under kurset vil deltakere jobbe på hverandre eller der hvor det er nødvendig kan deltakere selv invitere inn eksterne modeller. Kurs er i Oslo. Kontakt oss for kommende kursdatoer.

Vis flere tilsvarende kurs: