Brannvernkurs - Bedriftsinternt kursKursarrangør: Trygg Kurs AS
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Etter avtale

Kurset gir deltagerne de nødvendige forutsetninger for selv å kunne slokke et branntilløp ved å bruke tilgjengelige slukkemidler. Vi er også opptatt av å påvirke deltagernes holdning til forebyggende tiltak.

Formål:
Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn krever at alle ansatte og ledere skal ha brannvernopplæring som står i forhold til risiko.

Innhold:
Kurset gjennomføres hos din bedrift, og inneholder en teoretisk og en praktisk del.

I den teoretiske delen blir følgende temaer blir vektlagt:

• Holdninger og motivasjon
• Forebyggende brannvern
• Brannteori
• De mest vanlige slukkemidlene
• Bruk og begrensninger
• Vanlige brannårsaker


I den praktiske delen får kursdeltagerne diverse demonstrasjoner, i tillegg til at de selv får trene på å slukke brann med håndslukkere.

Kurset gjennomføres av dyktige instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.

Vi skreddersyr gjerne kursinnholdet etter den enkelte kundes ønsker og behov basert på de ansattes kunnskapsnivå og tilgjengelige slukkemidler.


Praktisk informasjon:
Kurset har vanligvis en varighet på 3 timer. Bedriften mottar skriftlig rapport på avholdt trening for de ansatte slik at kravene til intern kontroll overholdes. For øvrig sørger vi for alt nødvendig utstyr for gjennomføring av kurset.

Vi har egen slokketilhenger som er spesialbygd for praktiske øvelser. Dette gjør at praktisk slokketrening kan utføres de fleste steder, og at øvelsene er så godt som fri for forurensning.

I tillegg til norsk, kan vi også tilby engelskspråklige kurs på forespørsel.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud til din bedrift!

Målgruppe for kurset

Vi har gleden av å tilby grunnlegende brannvernkurs for alle virksomheter som er pålagt å avholde brannvernopplæring. Dette gjelder eksempelvis barnehager, sykehjem, skoler, behandlingsinstitusjoner, kjøpesenter og leiekomplekser. Det stilles ingen krav til forkunnskaper for å delta.

Vis flere tilsvarende kurs: