Brannvernkurs i Bergen

Bybanepersonell Resert., Brann, Førstehjelp, Radio og passasjer

Kurset inneholder repitisjon av brannvern, førstehjelp, stressmestring og passasjerhåndtering (teori og praksis), grunnlegende radiokommunikasjon (teori og praksis) og er et selskapsinternt kurs for vognførere på bybanen i Bergen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Bybanepersonell, Brann, Førstehjelp og Passasjerhåndtering

Kurset inneholder grunnleggende brannvern (teori og praksis), stressmestring og passasjerhåndtering og grunnleggende førstehjelp (teori og praksis), og er et selskapsinternt kurs for vognførere på bybanen i Bergen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Brannvern med brannteori, praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi

Vi tilbyr brannvernkurs med brannteori og praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi. Dette kurset gir ansatte lovpålagt teori med branninstruktør oppad 2 timer i klasserom. Etter teorien avslutter ansatte med praktisk brannslukking ved bruk av VR teknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer

Brannvernlederkurs

Vi tilbyr brannvernlederkurs. Arbeidsmiljøloven setter krav til at dine medarbeiderne har nødvendig opplæring for å kunne ivareta egen sikkerhet. En brannvernansvarlig skal styrke og videreutvikle virksomhetens HMS-arbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager

Brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse og e-læringskurs

Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse og e-læringskurs. Brannvernopplæringen omfatter brannvernteori med bruk av mikrokurs på mobiltelefon og brannslokketrening med bruk av «Virtuell Realty» (VR) teknologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Praktisk slokkeøvelse med VR-teknologi

Vi tilbyr brannvernopplæring med praktisk slokkeøvelse. Programvaren kan simulere ulike branner for alle typer miljø som kontor, flykabin, storkjøkken, hotellrom, eller teknisk rom. Med VR-brillene på oppstår en brann i rommet, og oppgaven er å slukke brannen så korrekt og hurtig som mulig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Brannvernlederkurs

Vi tilbyr brannvernlederkurs. For å møte brannvernloven og HMS-lovgivningen skal både eier og bruker av bygg ha kunnskaper om brannsikkerhet. Kurset passer for dem som har rolle som brannvernleder eller som har tilsvarende oppgaver gjennom HMS-lovgivningen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.950 kr

BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring)

Vi tilbyr BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring). Klasseromsundervisningen handler om lover og retningslinjer, sjekklister, sikkerhet, rapportering, forebyggende tiltak, kunnskap om gass - virkemåte / farer, arbeid i trange rom og bruk av personlig verneutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.120 kr

Bedriftstilpasset brannvernkurs

Bedriftstilpasset brannvernkurs er kundetilpasset og som vi tilrettelegger for i det konkrete oppdrag. I forkant går vi inn i aktuell virksomhet og i samarbeide med kunden, planlegger hvilket forhold og temaer kurset skal inneholde. På denne måten tilpasses slike brannvernkurs kundens behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland Avtales kr

Brannkurs for byggeier - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannkurs for byggeier for bedrifter. Kurset gir gjennomgang av krav, ansvar og oppgaver i brannteknisk sammenheng som regelverket pålegger eiere av byggverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 1 dag Avtales kr

Brannvernlederkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannvernlederkurs for bedrifter. Dette kurset gir deltakere introduksjon og opplæring/gjennomgang i krav og oppgaver av brannforebyggende plikter, som stilles til og må tilegnes, for eiere av byggverk og brukere av byggverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland Hordaland 1 dag Avtales kr

FG 750 Brannalarmanlegg - bedriftsinternt

Vi tilbyr FG godkjent kurs innen automatiske brannalarmanlegg FG 750 for bedrifter. Trenger dere sertifisering eller re-sertifisering har vi kurset og kompetansen du trenger for å kunne bestå eksamen. Vi tilbyr også uavhengig rådgivning innen faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr

FG 750 Brannalarmanlegg re-sertifisering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i FG 750 brannalarmanlegg re-sertifisering for bedrifter. Kurset er et forberedende kurs til re-sertifiseringseksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

FG 750 Brannalarmanlegg re-sertifisering - nettkurs

Vi tilbyr re-sertifisering i FG 750 brannalarmanlegg som nettbasert kurs. Kurset er et forberedende kurs til re-sertifiseringseksamen for de som allerede er sertifiserte og trenger fornyelse av sertifikatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 2.800 kr

FG 750 Landbruk

Vi tilbyr FG godkjent kurs innen automatiske brannalarmanlegg FG 750. Trenger du sertifisering eller re-sertifisering har vi kurset og kompetansen du trenger for å kunne bestå eksamen. Vi tilbyr også uavhengig rådgivning innen faget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 8.500 kr

Brannforebyggende - Brannvernlederkurs - virtuelt klasserom

Vi tilbyr brannforebyggende brannvernlederkurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.850 kr

Brannforebyggende brannvernlederkurs - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert brannforebyggende brannvernlederkurs med det formål å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 3.100 kr

Branntettingskurs - virtuelt klasserom

Vi tilbyr branntettingskurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er at kurset gir deltakerne økt kunnskap om brannceller, brannseksjoner, bygningstekniske forhold og grunnleggende kunnskap som er nødvendig for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.05.2024 (+2) 3 timer03.05.2024 (+2) 2.200 kr
Nettkurs / nettstudie 16.08.2024 3 timer 16.08.2024 2.200 kr
Nettkurs / nettstudie 08.11.2024 3 timer 08.11.2024 2.200 kr

Brannvernkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr brannvernkurs for bedrifter. Kursets varighet og omfang tilpasses ditt firma sine behov, kurset består normalt av en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen vil bestå av praktiske slukkeøvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Brannvernkurs - nettbasert

Vi tilbyr nettbasert brannvernskurs. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.500 kr

Forsterket brannvernkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr forsterket brannvernkurs for bedrifter. Etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne gjøre riktig bruk av bedriftens håndslukkeutstyr, og som gruppe kunne yte organisert innsats med tungt slukkeutstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 12 timer Avtales kr

Industrivern grunnkurs 2 dager - bedriftsinternt

Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Brannvernkurs - varmearbeider K074 - norsk / engelsk - nettkurs

Vi tilbyr brannvernkurs ved utførelse av varmearbeider. Årlig oppstår mange branner på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider. Du som utfører varme arbeider må ha innsikt i hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, og utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer Ta kontakt kr

Gass-sikkerhetskurs K019 - Norsk / engelsk - nettkurs

Vi tilbyr gass-sikkerhetskurs. Det eksisterer krav til dokumentert kompetanse for alle som direkte eller indirekte jobber med farlig stoff, herunder alle typer gasser. Kurset gir helt nødvendig og lovpålagt kunnskap om gassfarer og gas sikkerhet. Opplæringen dekker krav i gjeldende HMS-forskrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30 minutter Ta kontakt kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>