Bokføring – Dokumentasjon og bokføring av kjøp - nettKursarrangør: Skattebetalerforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 2 timer
Pris: fra 1.100

Vi tilbyr nettkurs om Bokføring – Bokføringsplikt og pliktig regnskapsrapportering. Dette kurset tar for seg hvilke krav bokføringsregelverket stiller til dokumentasjon og bokføring av kjøp, herunder for å underbygge eventuell skatte- eller avgiftsmessig fradragsrett.

De aller fleste virksomheter har utgifter til kjøp av varer og tjenester. Dette kan være både kontantkjøp og kredittkjøp, som kan gjelde både varekostnader, andre driftskostnader og anskaffelser som skal balanseføres som eiendeler. Kjøpene kan skje fra andre norske virksomheter, fra utlandet eller fra privatpersoner. I tillegg til at kjøpene skal bokføres i regnskapssystemet og fremgå av årsregnskapet for regnskapspliktige, må også eventuell skatte- og avgiftsmessig fradragsrett vurderes og dokumenteres.

Målgruppe:
regnskapsfører, revisorer og advokater

Les også: Med kursabonnement fra Skattebetalerforeningen kan du ta så mange nettkurs du vil for kun kroner 9.990,-

Praktisk informasjon
Hvilken nettleser kan du bruke?
Det er sterkt anbefalt at du bruker Google Chrome eller Firefox. Det er ikke anbefalt å bruke Internet Explorer. Les mer detaljert her:
https://player.support.brightcove.com/references/brightcove-player-system-requirements.html

Innlogging
Hvis du allerede er registrert bruker hos oss er det viktig at du bruker samme epostadresse som tidligere. Mobilnummeret som skal skrives inn for å motta en engangskode, skal skrives med 8 siffer (IKKE landkode).