Bli med på Brettevilles ryddekurs - knekk ryddekodenKursarrangør: Bretteville AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Umiddelbart
Pris: 1990

Er du lei av å rydde? Er det vanskelig å slappe av hjemme med god samvittighet? Det er alltid noe som skulle vært ryddet, organisert, reparert, eller vært gjort? Har du for mange ting og har mistet oversikten? Tar du vare på ting og tang du kanskje får brukt for en annen gang?

Synes du det er vanskelig å kvitte deg med ting du har kjøpt, arvet og fått? Vrient å ta farvel med klær og sko som ikke lenger passer? Er det vanskelig å gi slipp?

Føler du at rotet er overveldende og blir utslitt før du kommer i gang? Du rydder og rydder, men snart er det like rotete igjen?? Det trenger ikke å være sånn.

Gjennom dette ryddekurset lærer jeg deg selve oppskriften på å få ryddet opp i hjemmet ditt med KonMari – metoden ® (også kjent som Marie Kondo metoden). Metoden ble utviklet av Marie Kondo, som er en japansk organisasjonsguru og bestselgende forfatter av blant annet boken «The Life-Changing Magic of Tidying Up».
Du kommer til å lære meroden grundig ved at vi rydder første kategori i metoden,- klær og tilbehør.

Innhold:
Fordelene med dette ryddekurset:

Du kommer i gang!

Det å komme i gang med ryddingen er det vanskeligste, mener jeg. Det verste med å rydde er tiden før du begynner. At du gruer deg. Utsetter det. Planlegger, skriver lister og til og med drømmer om å rydde. Skikkelig slitsomt!

I tillegg kan det være fristende å ta snarveier og du ender med å flytte rundt på rotet ditt istedenfor å rydde.

Med dette ryddekurset vil du vil lære deg hvordan du skal rydde for at det skal holde seg ryddig og fint i hjemmet ditt. Du vil lære deg metoden for at alt har sin faste plass og at du er omgitt kun med det som gir deg glede.

Du slipper å oppleve at alt blir rotete igjen kort tid etter at du har ryddet.

Du vil lære deg å ha gode systemer, og rutiner som lar deg bruke tid og energi på andre hyggeligere ting enn å rydde opp etter deg selv og andre.


En garderobe som passer deg og livet ditt!
Det å ha ryddet ferdig klær, sko og tilbehør vil du kjenne på alle måter. En garderobedetox kan oppleves forskjellig, men det at du kun omgir deg med ting som støtter deg og som gjør deg glad, gjør noe med deg. Jeg vil nærmest kalle det egenkjærlighet.

Metoden starter med denne kategorien fordi den lærer oss det vi trenger for å rydde de andre tingene som er mer sentimentale.

For noen vil også klær og sko være vanskelig å gi slipp på. Jeg vil lære deg metodene som gjør det lettere. Jeg sier ikke at det er enkelt, men alle kommer i mål her, og det å se inn i skuffer og skap når du er ferdig er verdt alt arbeidet. Det er bare å glede seg!

Gi slipp og få mer glede i livet!
Det å gi slipp er vanskelig, men noe av det viktigste du vil lære gjennom dette ryddekurset. Ved å beholde det som gir deg glede, og la alt annet gå, vil du lære masse om deg selv.

Du får et rikere liv når færre ting (fysisk og psykisk) holder deg tilbake. Vi rydder plass til gleden rett og slett. Dette er magisk opprydding!


Praktiske detaljer:

Du får umiddelbar tilgang til kursportalen og blir med i en egen lukket Facebookgruppe.
Tilgangen til ryddekurset har du så lenge du trenger det.

Skulle du senere ønske å bli med på hovedkurset hvor vi rydder bøker, papirer og alt annet du har i hjemmet ditt? Da er du hjertelig velkommen, og innbetalingen til dette kurset trekkes fra ordinærpris på kursavgiften.

Kursholder:
Jeanette Bretteville, født og oppvokst i Oslo, og har mer enn 30 års erfaring fra ledelse av mennesker og bedrifter. Jeg tar vare på relasjoner og har gjennom 50 år i Oslo bygget opp et stort nettverk. Jeg er sertifisert KonMari ®- konsulent og er ev verdens mest erfarne konsulenter som benytter KonMari – metoden® som er utviklet av Marie Kondo til bedre og mer effektiv rydding.


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:

Den beste investeringen jeg har gjort
«Å få hjelp til å rydde en gang for alle, er den beste investeringen jeg har gjort! Nå bruker jeg mindre tid på husarbeid, og mer tid på firmaet mitt. Tusen takk, Jeanette!»
– Anniken 40 årRo i sjela!
«Sitter her å koser meg i sofaen med en kopp te og tenker at det ikke er noe jeg «burde» ha gjort. Det tror jeg er første gang siden jeg fikk barn. Ro i sjela!»
– Ragnhild