Bli kvitt stress



Kursarrangør: Global University, Norge
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 390

Prøv en sesjon på 90 minutt for 390 kr. Dette er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss.

Alternativet til god stressmestringsevne er økt risiko for hjerte og karlidelser, utbrenthet og dårligere evne til å takle livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere godt med kolleger, samlivsparnerer og egne barn blir mye dårligere ved for høyt stressnivå. Derfor er god stressmestring et fundament i god yrkesutøvelse, parforhold og foreldrerollen. Det er viktig å kartlegge hva man blir stresset av. Slike ting kan være arbeidsforhold og krav på jobben, eller kravene til andre mennesker rundt deg.

Men det er like viktig å kartlegge din egen tankegang. Grunnprinsippet i kognitiv terapi er at det ikke nødvendigvis er situasjonen som gir følelsen, men hva du tenker om situasjonen. Slik kan det også være med stress, det behøver ikke være jobben som stresser, men det kan være dine egne urealistiske krav til deg selv som skaper stresset. Mange som har problemer med stress, har usunne perfeksjonistiske krav til seg selv som det ikke er mulig å leve opp til. Slike krav kan være en stor del av årsaken til stress.

Kombinasjonen med "mindfulness" kognitiv terapi gjør at disse stressmestrings-strategiene får dokumentert gode og raske resultater. Ta kontakt snarest for uforpliktende samtale. Vi begynner all terapi med et første møte for å finne ut om hvilke behov du har, og prøver ut noen av mestringsstrategiene. Dette møtet tar minst 90 minutt og koster 390 kroner.


Målgruppe for kurset:
For deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre