Bli kvitt sosial angst 2, nettkurs og individuell kognitiv terapiKursarrangør: Global University, Norge
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Selvvalgt
Pris: 1900

Et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt sosial angst. Her skal dere sammen jobbe med å gradvis redusere angsten du opplever i sosiale situasjoner.

Sosial angst, også kalt sosial fobi, er en angstlidelse som kjennetegnes av intens frykt i sosiale situasjoner som forårsaker betydelig ubehag og nedsatt evne til å fungere i deler av dagliglivet. Sterk sosial angst oppleves ubehagelig og hvilke sosiale situasjoner som gir angst kan variere fra person til person.
Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt sosial angst.

Her får du flere hjemmeoppgaver som skal hjelpe deg å bli kvitt sosial angst en gang for alle. Kurset er ca 3 timer langt og delt inn i 18 videoleksjoner og 2 skypesesjoner. Du vil også få mulighet til å kommunisere med kursholder i et lukket forum eller direkte på mail eller telefon i løpet av kurset. Helt til slutt vil du få et kursbevis/diplom som du kan printe ut eller lagre på din datamaskin. Dette kurset passer perfekt for deg som ikke ønsker eller har mulighet til å delta på et normalt

Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor du vil få teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt sosial angst. Sammen med Christian Bang vil du systematisk bearbeide din sosiale angst en gang for alle!
Dette kurset inkluderer 2 terapitimer (av 60 minutter hver, totalt 120 minutter) over skype.

Sosial angst, også kalt sosial fobi, er en angstlidelse som kjennetegnes av intens frykt i sosiale situasjoner. Dette forårsaker betydelig ubehag og nedsatt evne til å fungere i deler av dagliglivet. Sterk sosial angst oppleves ubehagelig og hvilke sosiale situasjoner som gir angst kan variere fra person til person.

I løpet av kurset vil dere kartlegge ulike sosiale situasjoner som gir angst på en skala fra 1 til 10. Ved å oppsøke situasjoner som gir «1 angst» vil vi fremprovosere angsten kontrollert, og unngår dermed angst for angsten (metaangst). Hvis vi tenker oss dette som en pyramide, er ideen at vi eksponerer angsten til 1 blir 0. Når vi senere skal gå til «2 angst» vil ikke den lengre være 2, men 1. Slik kollapser pyramiden sakte men sikkert.

I tillegg vil du lære effektive teknikker for å distrahere hjernen vekk fra angsten. Ideen er at jo mer vi får hjernen til å bli oppmerksom på andre ting enn angsten og symptomene, jo mindre metal kapasitet har hjernen til å prosessere angsten.

Kurset er utviklet for:
Deg som opplever frykt i sosiale situasjoner
Deg som opplever nedsatt evne til å fungere i sosiale situasjoner

Kursdetaljer
Dette kurset varer i ca 3 timer og er fordelt på 12 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

1. 4 trinnsmetoden og nevrologisk aksept
2. Christian Bang, kursholder
3. Målinger av angst og depresjon
4. Målinger av angst, depresjon og selvbilde, del 2
5. Bli kvitt sosial angst, Introduksjon
6. Eksponeringspyramiden sosial angst
7. Aktivitetsplan og struktur, sosial angst
8. Fortelle om sosial angst, "komme ut av skapet".
9. Sikkerhetsatferd i sosiale situasjoner
10. Evaluering av uken, "Bli kvitt sosial angst"
11. Individuell terapi 1, videokonsultasjon 60 minutt
12. Individuell terapi 2, videokonsultasjon 60 minutt

PÅMELDING

Flere kurs: