Bli kvitt betennelser ved å endre kosthold!Kursarrangør: El Mercat
Sted: Akinon Resort og Spa i La Nucia
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 dager
Pris: 8.490

Kurset gir en gjennomgang av hvilke matvarer som fremmer betennelse i kroppen og hvordan dette kan testes ved hjelp av proteinintoleransetester.

Du får kunnskap om individuelt tilpasset kostholdsbehandling av betennelsessykdommer , og råd om hvordan man kan spise for å forebygge/behandle betennelsestilstander i kroppen.

På dette kurset vil du lære hvordan mat kan være årsak til ulike betennelser, også auto-immune betennelser. Du vil også lære på hvilken måte mat kan bidra til å «skru av» betennelse og hvordan du selv kan bruke kostendring som verktøy.

Mange har fått en bedre helse og blitt kvitt betennelser ved å legge om til et lavkarbokosthold. Et lavkarbokosthold ligger også til grunn i dette kurset, men dette kurset går et steg lenger i kampen mot betennelser.

Legene Sofie og Erik Hexeberg ved Dr. Hexebergs klinikk har lang erfaring i kostholds-behandling av en rekke betennelsestilstander som fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, auto-immun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Kursledere er lege dr. med. Sofie Hexeberg, kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og lege dr. med. Erik Hexeberg, spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk med fokus på individuelt tilpassede kostholdsråd.

Legene Sofie og Erik Hexeberg ved Dr. Hexebergs klinikk har lang erfaring i kostholdsbehandling av en rekke betennelsestilstander som fibromyalgi, slitasjegikt, leddgikt, eksem, psoriasis, autoimmun skjoldkjertelbetennelse, irritabel tarm, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Ved å delta på vårt livsstilskurs i Spania, vil du få inspirasjon til å legge om kostholdet ditt i samvær med andre. Dere bor på det flotte Akinon Resort, i La Nucia. Akinon Resort, er et lekkert hotel med egen spa - og velværeavdeling. Stedet ligger 60 km nord for flyplassen i Alicante.

Målgruppe for kurset

Kurset passer for deg som er opptatt av å bedre helsen, gå ned i vekt, forebygge / behandle livsstilsykdommer som diabetes eller forebygge / behandle betennelsessykdommer.

Uttalelser

Denne uken ga meg og flere masse påfyll, kunnskap og ikke minst er dette en god livsforsikring.
- kommentar fra en fornøyd kursdeltaker