Bli kongen av stoffkartoteket modul 2Sted: Kiwa Teknologisk Institutt
          Oslo, Økern
Kursadresse: Kabelgata 2, 0580 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 4.700
Neste kurs: 15.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om bli kongen av stoffkartoteket modul 2. I dette kurset får du konkrete og nyttige tips til hvordan dere kan bygge opp og drifte deres stoffkartotek for kjemikalier!

Innhold:
Denne modulen skal gi deg oversikt over hvilke krav som gjelder og hvordan du skal dra nytte av stoffkartoteket og informasjonen som finnes der. Du lærer hvordan et stoffkartotek bidrar til å sikre trygg håndtering og oppbevaring av kjemikalier. Et stoffkartotek er en samling av sikkerhetsdatablader, informasjonsblader og annen informasjon om kjemikaliene til virksomheten. Du har kanskje ansvaret for stoffkartoteket til din bedrift og kan trenge en opplæring, oppfriskning eller videreutvikling av kunnskap og bruk?

• Lær hva et stoffkartotek er og hva det skal brukes til
• Lær hvilke lover og regler som gjelder for stoffkartotek
• Få kunnskap om hva som kreves for å bygge opp og drifte stoffkartotek på en god måte
• Tips til rapporter og funksjoner som kan brukes til en helhetlig kjemikaliehåndtering
• Du kan logge inn, få hjelp og stille spørsmål fra eget stoffkartotek

Kursholderne:
Bli undervist av erfarne kursholdere med lang erfaring fra kjemikaliehåndtering. Vår praktiske tilnærming gjør at du får trene på elementer i å bygge opp og drifte et stoffkartotek samt utveksle erfaringer med andre.

Annet:
Du vil få detaljerte opplysninger om undervisningstid, transport og overnatting i innkallingen vi sender deg ca 2 uker før kursstart.