Bli en mester i å lage tapas



Kursarrangør: Apéritif AS
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen
          Oslo, Aker Brygge
Kursadresse: Tjuvholmen allé 5, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:30 - 22:30
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.550

Vi tilbyr tapaskurs. Lær å lage de deiligste tapasretter, som om du skulle vært i Spania. I tillegg får du avslutningsvis nyte de deilige rettene. Mange av verdens kjøkken har retter som serveres i må munnfuller. Tapas er den spanske varianten, og uten konkurranse den mest populære.

Innhold:
Tapas betyr egentlig under lokk eller deksel. Denne måten å spise middag på har spredt seg som en farsott over hele verdens, og er kanskje i dag det man forbinder mest med det spanske kjøkken. Små munnfuller som står klar, og som du kan se og smake i sin autentiske form på barer over hele Spania. Og det kan være så utrolig mye mer enn kjøttboller på pinne og potetomelett. Dette har vi lyst til å lære bort. La Bølgen & Mois dyktige kokker ta deg med inn i ekte tapas-modus.

Dere er hjertelig velkommen til å ta en drink i Bar Bastard før eller etter kurset. Det er også mulig å ta noe lett å spise, vi har fine plasser foran det åpne kjøkkenet og det varmer godt fra peisen vår.

Allergi:
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.

Målgruppe for kurset

Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse! Kurset passer for alle.

Forkunnskaper:
• Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig

Kursmateriell

Kursavgiften dekker følgende:
• Deltakende matkurs
• Foredrag og veiledning av kokker
• Råvarene under kurset
• Rikelig med smaksprøver
• Bespisning
• En aperitiff
• 4 glass vin tilpasset maten
• Lån av utstyr under kurset
• Kurskompendium

Vis flere tilsvarende kurs: