Bli en coachende lederKursarrangør: Virke
Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Henrik Ibsens gate 90, 0230 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: fra 4.200
Neste kurs: 09.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Bli med på et engasjerende og morsomt kurs hvor du lærer deg solide lederverktøy du umiddelbart kan ta i bruk. Når du drar fra kurset vil du kunne lede og coache på en god måte som skaper gode relasjoner, bedre resultater og ikke minst gi økt motivasjon og engasjement hos dine medarbeidere.

Innhold:
Gode ledere vet hvordan de skal får mest mulig ut av sitt team og hjelpe medarbeidere til å ta ut sitt fulle potensiale. De skaper gode relasjoner som lettere skaper tillit og gjensidig respekt der de oppmuntrer medarbeidere til å nå mål og lære underveis. De hjelper sine medarbeidere til å finne egne løsninger som vil øke deres engasjement og motivasjon

Dette kurset vil gi deg ferdigheter, trening og selvtillit du trenger som leder for å coache og utvikle andre i deres daglige arbeid. Gjennom hele dagen vil du trene og utvikle sentrale ferdigheter i trygge og støttende læringsomgivelser. Vi jobber med eksperimentell læring og trening der du tester ut ulike verktøy og teknikker i trygger rammer for økt læringseffekt.


Læringsutbytte:
En coachende leder er støttende og inspirerende, og bidrar til å utvikle selvgående og ansvarsbevisste medarbeidere. Gjennom å lære coaching styrker du ditt lederskap og bidrar til en åpen og involverende læringsprosess for teamet ditt. Effekten er bedre resultater og mer positive og lojale medarbeidere. På denne dagen vil du lære deg et rammeverk og en metode som en enkel å ta i bruk, sammen med områder som:
• Hva er coaching og fordeler det har innen ledelse
• Når bruker vi coaching og ikke
• Styrking av dine kommunikasjonsferdigheter
• Gode spørsmål og lytteteknikker
• Anerkjennende ledelse
• Ulike verktøy for å utvikle deg selv og andre.


Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle ledere og andre som er interessert i coaching som verktøy for å bedre samhandling med andre. Du trenger ingen forkunnskaper.