Bli bevisst på egne ubevisste sider og hva du tiltrekker degKursarrangør: Intuisjonsskolen
Sted: Frogner
          Oslo
Kursadresse: Balders gate 11, 0263 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 18.00-21.00
Varighet: 1 kveld
Pris: 499

Er det sider i din egen personlighet som er undertrykt eller lite brukt? Kunne du tenke deg å finne din egen kraft der du føler deg svak?

Vi har alle sider vi beskytter og skuler i oss selv, men som har stor innflytelse på hva og hvem vi tiltrekker oss, og hvordan vi speiler oss i andre. De sidene av oss selv som vi ikke anerkjenner eller har undertrykt, skaper en ubevisst del i personligheten vår – noe som ofte kommer til uttrykk i nære relasjoner.

Du tiltrekker deg andre personer som innehar det du selv mangler, samtidig som den andre blir tilsvarende trukket til deg. Relasjonen kan fungere godt en stund, den kan både være behagelig og nyttig, men vil gi utfordringer over tid fordi det du søker i den andre er noe du må integrere i deg selv.

Kursleder Lene C. Iversen. Hun er en dyktig og populær coach og kursleder med lang erfaring i å jobbe med menneskelige utfordringer og relasjoner. Hun har grunnfag i Personlighetsanalyse fra det Europeiske Psykosynteseuniversitetet og er utdannet Coach fra Intuisjonsskolen i Norge.

Bli med på et spennende og lærerikt kurs som setter i gang refleksjoner i deg selv, både om andre og deg selv.

Bli mer bevisst!