Kurs i selvinnsikt

Pust, Lyd og Stemmereise

Dette er en reise i ditt indre landskap, ved hjelp av pust, lyd og stemmebruk. Merk det er få plasser!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 3 timer 500 kr

Skuespillernes hemmeligheter

I foredraget «Å bli en annen», basert på boka ved samme navn, forteller Bår Stenvik om hva han lærte av å følge seks av Norges fremste skuespillere i arbeid gjennom et år: Bjørn Sundquist, Kristofer Hivju, Ane Dahl Torp, Helén Vikstvedt, Juni Dahr og Eldar Skar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Veien til selvinnsikt

Av og til kan det være lurt å innse at du ikke er ufeilbarlig. Den største personlige lærdommen av å skrive en bok om juks og bedrag, fant Bår Stenvik da han forsto hvor gjennomsyret verden er av selvbedrag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Årskurs i Scenisk bevegelse og bevissthet

Velkommen til Årskurs i Scenisk bevegelse og bevissthet. Kurset fremmer vekst i relasjonen mellom deg og ditt kunstneriske liv. Søker du større bevissthet rundt det du uttrykker? Bli med inn i et inspirerende år som vil gi deg nye verktøy mot neste steg i din kunstneriske og personlige utvikling!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 7 ganger 8050 kr

En magisk indre reise - på vakre Jomfruland

Få en høyere bevissthet og klarhet i hvem du er. Få hjelp til å finne veien videre i livet. Få enkle og gode verktøy som gir indre ro, energi og glede. Vær på et magisk sted med sterke energier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kragerø Kragerø 1 helg 4.800 kr

Livsleder-programmet (9 måneders program)

Etter 25 år i lederposisjoner har Kristin de siste 14 årene trent kvinner til å lede livet i balanse. Hun hjelper sterke kvinner komme på plass i seg selv: integrere sin maskuline og feminine ?kraft: få balanse mellom kropp og sjel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 9 måneder

Intuisjon og Mediumskap / viderekommende 10 -11 Februar 2024

Velkommen! Kurset er for viderekommede- avanserte Dette kurset er laget for de som har god flyt og kontroll på mediumskapet sitt, men ønsker å kunne heve nivået sitt ved å gi gode readinger og bli trygger på seg selv. Hver " Sitters/kundes" opplevelse er Alfa omega i en reading/plattforms demo

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 2200 kr

Mediumskap og Klarsynt kurs del 2. 24 -24 Februar 2024

Velkomme! Dette kurset er Del 2 Kurset er for alle som har gått på kurs før enten hos meg eller andre steder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 2200 kr

Pårørendesamling

Å være pårørende til en som strever med en avhengighetslidelse kan oppleves svært krevende. Rollen byr på mange dilemmaer, og fokuset på å ivareta seg selv og egne behov kan ofte bli nedprioritert over tid. Vi ønsker derfor å tilby en kveld med fokus på nettopp deg og din situasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 timer 1200 kr

Drøm og kreativitet. Kurs med KJERSTI WOLD

«Kongeveien til det ubevisste» kalte Freud drømmene. I tillegg kan nattens mystiske fortellinger også være en hovedåre inn til kreativitet og skaperkraft. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED NÅR KURSET BLIR SATT OPP IGJEN.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Holmestrand Holmestrand 1 dag 1600 kr

EKSISTENSFILOSOFI - Å LEVE SOM MAN PREKER? med Kristin von Hirsch

Eksistensfilosofi er ikke teoretisk. Den handler om eksistens, om å leve og være tilstede i verden. Eks: Hvorfor er jeg her, nå - finnes det en mening? Svaret leder til et nytt spørsmål. Hvordan skal jeg leve, som individ og medmenneske?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 08.06.2024 1 helg08.06.2024 3300 kr

EKSISTENSFILOSOFI FOR ALLE med Kristin von Hirsch

Eksistensfilosofien er ikke teoretisk. Den handler om eksistens, om å leve og være tilstede i verden. Dette kurset har tema ´OM FRIHET OG ANSVAR – med etterkrigstidens eksistenstenkere som samtalepartnere´. TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 helg

Inner Balance Mandala Challenge

The Inner Balance Mandala Challenge is an amazing opportunity to gain inner balance. Whatever you want to do in your life, to be successful, balance is needed. Balance brings stability, making you feel safe no matter what comes at you.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 dager

Spiritual Guidance

The spiritual path can be confusing, frustrating and difficult. In fact, it is said that people who are on the spiritual path will generally suffer more than people who are not, because they have become aware of their own ignorance.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time fra 800 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>