Biologi 1 - nettkursKursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 14 mnd tilgang
Pris: 10.500

Vi tilbyr Biologi 1 som nettkurs. Skal du studere medisin eller odontologi, bør du ha Biologi 1. Eller du kan ta det fordi det er gøy og fordi du får realfagspoeng. Biologi 1 er både spennende og nyttig i hverdagen. Og på 1 semester er du klar til å avlegge privatisteksamen i Biologi 1.

Kursinnhold:
Du lærer om hvordan livet på jorda fungerer. Alt fra de ulike typene enkeltceller og utfordringene de har, til fysiologi, anatomi, evolusjon og biologisk mangfold. Du får lære om det biologiske artsbegrepet. Hva truer det biologiske mangfoldet, og hvorfor er det så viktig å verne om det? Videre skal du lære om cellen - livets minste funksjonelle enhet. Du lærer blant annet om hvorfor cellene forklarer variasjonene i naturen, og du blir kjent med begreper som vev, organer, organsystem og organismer. Du lærer også om hvordan menneskekroppen har utviklet strukturer og mekanismer for å takle varierende forhold.

Slik er undervisningen:
I hvert emne finner du 1 - 3 oppgaver du skal sende inn. Nettlæreren din retter og gir deg tilbakemeldinger. I tillegg finner du flervalg-tester og quiz, slik at du får god anledning til å repetere underveis. Du kan også delta i “live” undervisning, via nettløsningen GoToWebinar. Husk å delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Nyttig å vite om Biologi 1:
• Biologi 1 gir deg 0,5 realfagspoeng.
• Eksamen i Biologi 1 er muntlig-praktisk
• Du kan ta labkurs på Sonans

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker Biologi 1 som nettkurs

Eksamen / sertifisering:
Eksamen i Biologi 1 er muntlig-praktisk