Billedkunst utdannelse trinn 2Kursarrangør: MoBe tegne og maleskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Tirsdager og torsdager kl 9.00-12.30
Varighet: 1 år
Pris: 24500

Deltidsstudie to dager i uka. Vi underviser online i små klasser på maks 15 elever sånn at hver elev får tett oppfølging. Med digital undervisning kan vi bl.a male og forklare direkte på bildene dine. Du sparer reisevei og møter elever i alle aldere fra hele landet vårt. Pris 2 450,- mnd 280 timer

HELÅRSSTUDIE, Billedkunstutdannelse - Trinn 2

280 undervisningstimer
Pris 2 450,- mnd
To undervisningsdager / kvelder i uka (7 t pr uke).

For å gå trinn 2, må du ha vært igjennom det mest grunnleggende innen form og farge tidligere. Har du gått første året hos oss, eller tatt tilsvarende kurs/skoler, kan du melde deg på her. Dette året skal vi virkelig sette i gang å utforske og utvikle dine særegenheter.

Skoleåret deles inn i tre moduler
1 Farge
2 Form og materiale
3 Rom

I trinn 2 går vi bredere inn i utforskingen av farge, teknikker og flater. Vi skal også innom litt anatomi for å få en bedre forståelse for kroppens bevegelse og oppbygging.
Du kan nå allerede en del om komposisjon, abstraksjon og perspektiv, men vi skal dykke ennå litt dypere dette året. Vi vil også ha mye fokus på å lete frem ditt personlige uttrykk.

Ved hjelp av solid oppfølging og veiledning, vil du i løpet av skoleåret ha utarbeidet minst fem bilder av god kvalitet. På slutten av skoleåret vil alle våre elever få mulighet til å delta på en fysisk utstilling på et galleri i Oslo. Om du ønsker det, kan du bidra med ett eller flere bilder. Våre elever selger bilder for alt fra 2.000 - 20.000 kr.

Det handler om å ha grunnkunnskapen inne. Å tørre å slippe seg løs og å være bevisst sine egne valg. Vi vil følge deg tett på veien i søken etter ditt særegne uttrykk. Og på veien skal vi ha det gøy!

Skolen passer for deg som kjenner deg igjen i ett eller flere av punktene under:
- Jeg kan det grunnleggende innen form og farge og ønsker å utvikle meg videre.
- Jeg ønsker å gå på kunstskole, men det finnes ingen muligheter her jeg bor.
- Jeg ønsker å komme i gang med å male ukentlig.
- Jeg har malesperre og trenger et dytt for å komme i gang igjen.
- Jeg ønsker å utvikle meg kreativt.
- Jeg har gått maleskole tidligere, men ønsker en oppfriskning av kunnskapen.
- Jeg ønsker å finne og videreutvikle mitt personlige uttrykk.

Ta gjerne en titt på tilbakemeldinger fra tidligere elever:
https://mobekunstskole.com/tidligere-elever

“Monica har vært min lærer i ett år. Undervisningen har vært digital, noe som setter ekstra krav til de pedagogiske kvaliteter hos formidleren. Monica har med sine solide kunnskaper innen malekunst, kombinert med sin formidlingsevne og gode humør, laget en arena for utvikling og kunstglede.”

“Monica underviser med hjertet sitt og veldig lett å bli glad i. Hun er inspirerende, varm, positiv og flink til å se hver enkelt elev. Hun har fått meg til å tro på meg selv og at det er plass til min kunst også her i verden.”

“Jeg har hatt gleden av å ha Monica som min digitale lærer gjennom et år. Digital undervisning var nytt og spennende for meg, og jeg var litt usikker på hvordan det hele ville fungere. Men for et år det har vært! Monica har gjennom sitt tillitsskapende vesen, vært viktig for det gode klimaet vi har hatt i klassen. Hun har “sett” den enkelte, er god til å lytte, vært inspirerende og motiverende, og har kunnskap som hun villig har delt med oss. Nå tør jeg mer, og jeg har fått malegleden tilbake! Anbefales!”