Kurs i selvutvikling i Trondheim

Livskvalitet og livsglede

Vi tilbyr kurset Livskvalitet og livsglede. Andre temaer og vinklinger kan også være aktuelle. Foredrag og kurs kan ha ulik tidsramme og innholdets fokus tilpasses ønsker og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Selvledelse

Vi tilbyr kurs i selvledelse. Leve og lede innenfra oss selv. En vei til personlig og mellommenneskelig bærekraft. Fokus på selvivaretakelse som grunnmur i all bærekraft. En mulighet til klargjøring av verdiforankret retning i liv og arbeid. Aktuelt for enkeltpersoner, team og organisasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Stress og utbrenthet som mulighet til vekst og utvikling

Vi tilbyr kurset Stress og utbrenthet som mulighet til vekst og utvikling. Andre temaer og vinklinger kan også være aktuelle. Foredrag og kurs kan ha ulik tidsramme og innholdets fokus tilpasses ønsker og behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Ascension - innføringskurs

Ascension er en vakker og svært effektiv meditasjonsform. Denne helgen iholder Ishayaene helgekurs , der vi gleder oss til å lære bort fire meditasjonsteknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 3.800 kr

Sjef i eget liv - hvordan vinner du hverdagen

Vi tilbyr kurs om sjef i eget liv - hvordan vinner du hverdagen. Formålet med dette foredraget er å bevisstgjøre hver enkelt om mulighetene man har til å være sjef i eget liv og begeistre og vekke vilje til endring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 790 kr

Grunnkurs i DB-System® for voksne

Grunnkurset er en kombinasjon av meditasjon, avspenning, mental trening, bevissthetstrening og kognitive teknikker som gir økt ro, mestring og glede. Det gir deg et verktøy for å håndtere stress, og to enkle teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim, Quality Hot... Trondheim 25.05.2024 1 helg25.05.2024 4.700 kr
Trondheim, Quality Hot... Trondheim 1 helg 4.700 kr

Selvinnsikt - en innføring - nettkurs

Vi tilbyr Selvinnsikt - en innføring som nettkurs. Et godt utgangspunkt for bedre relasjoner og samarbeid. Kjenn deg selv. Forstå de andre. Lær deg det grunnleggende om personlighet og atferd.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1980 kr

Bli den beste deg! - nettkurs

For å bli bedre må vi bli bevisst på hvem vi er og hvorfor vi reagerer som vi gjør. Gjennom dette kurset får du kunnskap som er utrolig viktig når du skal utvikle deg videre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 599 kr

De skjulte ord - Bahai - nettkurs

I dette kurset forteller Keyhan Ighanian om Bahai-troen. Den oppmerksomheten og kjærligheten som du skal få fra andre, gir en god følelse. Men den virkningen er som smertestillende piller, midlertidig. Det eneste som varer, er først og fremst at du er glad i deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 299 kr

Få økt selvtillit og selvfølelse - nettkurs

Få økt selvtillit og selvfølelse med mental trening. I dette kurset vil du få kraftige mentale verktøy som skal hjelpe deg videre! Selvtillit og selvfølelse brukes gjerne sammen, men står for to forskjellige ting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.190 kr

Goal Mapping - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i Goal Mapping. Goal Mapping er en effektiv metode du kan bruke for å sette mål. Dette er en av de mest effektive målsettingsteknikkene du kan bruke. Kursets mål er å lære deg nye, hensiktsmessige tankemønstre som hjelper deg å få et bedre liv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 4.990 kr

Mental Trening - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mental trening. I Mental Trening lærer du kraftige mentale verktøy som kan hjelpe deg å tenke positivt og hjelpe deg å oppnå det livet du ønsker å leve. Du booster opp din selvtillit og selvfølelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 2.990 kr

Mental trening med Goal Mapping - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i mental trening med Goal Mapping. I nettkurset får du mentale verktøy som har fokus på muligheter og positiv tankegang. Vi lager en detaljert handlingsplan for dine mål og drømmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 990 kr

Mitt egentlige "jeg" - nettkurs

Jeg vil invitere deg til en reise der du har mulighet til å oppdage hvem du egentlig er. Vår visjon er å styrke individets selvbevissthet og produktivitet i samspillet og relasjonene til andre mennesker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 299 kr

TFT - minikurs - fobier - angst - stress - smerter - online

Landets ledende aktør innen TFT og "tapping". TFT er en revolusjon innen helse. Vi tilbyr online minikurs om TFT. På bare 3 timer lærer du hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

Ønsker du BLI KVITT din fobi, frykt eller angst? TFT kurs online

På denne Online samlingen lærer du på bare 3 timer hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser. (veldig enkelt - du får tilsendt en mail med link til samlingen - et trykk og du er med).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 500 kr

Åndelig selvutvikling - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om åndelig selvutvikling over 8 kvelder via Zoom. Temaene i dette kurset bygger opp under hverandre, og vil samlet bidra til å øke din bevissthet. Vi tar for oss en del temaer knyttet til den åndelige visdomslæren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 kvelder 2.800 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>