Bergenstest - norsk nivå B2 + C1Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Dronningens gate 23, 0154 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager og torsdager, kl 10:00 - 12:00 eller 19:00 - 21:00
Varighet: 4 uker
Pris: 3.950
Neste kurs: 09.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Bergenstestkurset anbefales for utlendinger som trenger Bergenstesten ved opptak til universitetsstudier, og som planlegger å søke om permanent oppholdstillatelse, visum eller norsk statsborgerskap. Læreren vil legge vekt på å trene opp dine skriftlige språkferdigheter såvel som muntlige norsk.

Innhold:
Blant annet vil det brukes tidligere Bergenstestoppgaver, noe som vil gi opplevelsen av en realistisk eksamenssituasjon. Kurset krever stor egeninnsats fra elevens side. Det må påregnes en god del hjemmearbeid i form av grammatiske øvelser og skriftlige oppgaver.

Gruppeundervisning:
• Undervisningen foregår i grupper på kun 3 - 6 elever. Dette gjør at læreren får god anledning til å følge opp hver enkelt elev.

Målgruppe for kurset

Fremmedspråklige

Kursmateriell

Boken ”Det går bra”, nivå B2+ / C1, er spesielt beregnet på kandidater til Norskkurs Bergenstesten. Om du er på et lavere nivå enn B2+ / C1, vil vi anbefale et kurs på 8 uker med boken ”Her på berget”. Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell.

Eksamen / sertifisering

Ved slutten av kurset vil du få utdelt et kursbevis som bekrefter antall timer og oppnådd nivå. Timene vil bli tatt i betraktning ved søknad om norsk statsborgerskap eller oppholdstillatelse.

Vis flere tilsvarende kurs: