Beredskapstrening - WebinarSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl 10:00 - 12:00
Varighet: 2 timer
Pris: 1.500

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Innhold:
i dette webinaret setter vi fokus på viktigheten av å trene på beredskap, sette opp et beredskapsteam, gjennomføre sporbarhetstester (med mock recall) og vi gjennomgår tips og forslag til å gjennomføre dette i egen bedrift. Vi tar utgangspunkt i en fiktiv bedrift og går gjennom de ulike elementene i en beredskapsplan

Kursholdere:
Espen Lindseth har 25 års praktisk erfaring innen ledelsessystemer for trygg mat. Han har erfaring både som kvalitetssjef for norske og internasjonale selskaper, og som revisor for akkreditert sertifisering etter ISO 22000 og FSSC 22000. Han har også mange års erfaring som kurs- og foredragsholder innen fagområdet.

Erlend Restad har lang erfaring med norske og internasjonale aktører innen næringsmidler gjennom sitt arbeid som kvalitetsleder i Vitux. Der har han blant annet bygget opp kvalitetssystemet og ledet bedriften til blant annet BRC-sertifiseringer i flere år. Erlend er utdannet sivilingeniør i Kjemi og bioteknologi fra NTNU.

Praktisk informasjon:>/b>
Webinaret holdes på Microsoft Teams. En teams-invitasjon vil bli sendt til deg i forkant av webinaret. Webinaret forutsetter aktiv deltagelse fra deltagerne. Du må gjerne ha kamera på og mikrofonen av ved oppstart. Det blir en pause halvveis i webinaret!