Bedriftstimer i yoga eller pilatesKursarrangør: Somawork
Sted: Ta kontakt for avtale
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Avtales
Pris: Avtales

Jeg tilbyr yoga- og pilateskurs for din bedrift før, i eller etter arbeidstid. Gå fra jobb med mer energi enn da du kom! Sitter du mye foran en dataskjerm? Da vet du hvordan kroppen og hodet kan føles etter en lang arbeidsdag. Vil du ha timer i yoga eller pilates på jobben?

Innhold:
Yoga og pilates er utmerket trening for bedrifter og kan praktiseres av alle, uavhengig av alder, helse og fysisk form. Treningen er funksjonell og bevisstgjørende, og kan forebygge typiske belastningsskader i blant annet skuldre, nakke og rygg. Fokuset på rolig pust og tilstedeværelse kan redusere stress og gi deg økt konsentrasjon og mer energi. Timene er en rolige, dynamiske og enkle å følge. Forskning underbygger at trening på jobb kan bidra til mindre sykefravær og økt produktivitet. Trening på arbeidsplassen kan øke trivsel, samhold og motivasjon. Derfor er dette en god investering både for arbeidsgiver og arbeidstaker. Jeg vil skape entusiasme for riktig og sunn trening, og står for høy kvalitet og godt treningsutbytte. På kursene legges det opp til en gradvis progresjon i takt med egne forutsetninger.
• Jeg kommer gjerne og holder en prøvetime for dere, Fyll inn skjema på siden og jeg tar kontakt eller send meg en mail.

Kursholder:
Gry Bech-Hanssen; Yoga // Pilates // Strukturell Balansering Gry bruker sin erfaring fra yoga, pilates, dans, mindfulness, bindevevsterapi, strukturell integrering og nevrologisk omprogrammering for å hjelpe deg å skape positive og varige endringer og økt livskvalitet.

Vis flere tilsvarende kurs: