Bedre norsk på arbeidsplassen 2 (B2 - C1) - bedriftsinterntSted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr språkkurs i forretningsnorsk på viderekomne nivå B2 - C1, for bedrifter. Dette kurset bygger videre på Bedre Norsk På Arbeidsplassen 1. Kursdeltakerne får en økt kompetanse i det norske språket, i tillegg til en dypere gjennomgang av det norske samfunn og kulturforskjellene som kan oppstå.

NFA 2 egner seg også for kursdeltakere som ønsker å ta bergenstesten på høyere nivå. Kurset omhandler arbeid med varierte tekster og aktiviteter som skal øke kursdeltakernes språklige sikkerhet og gi økt kunnskap om det norske samfunnet.

Kurset består av følgende moduler:
• Kunnskap om hvordan de bedre kan kommunisere fagkunnskap på norsk
• Kommunikasjonsferdigheter i jobbsamtaler, faglig og sosialt
• Trygghet og profesjonalitet i jobbkommunikasjon
• Språktekniske ferdigheter. Kursinnholdet bygges på relevante jobbscenarioer.

ILS er markedsleder innen spesialtilpasset forretningsnorsk for næringslivet og den offentlige sektor. Vi tilbyr et bredt spekter av spesialtilpassede og fleksible opplæringsprogrammer rettet mot behovene i arbeidslivet. Alt kursmateriell utvikles av ILS med utgangspunkt i deltakers behovsanalyse og kartleggingsintervju gjennomført av lærer. Med undervisning i små grupper og med svært dyktige pedagoger garanterer vi høy grad av deltakerinteraksjon og en svært god læringskurve!

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Nivå: viderekomne nivå B2 - C1

Vis flere tilsvarende kurs: