Bassgitar undervisning med Jakob F. - nettkursKursarrangør: Musikk-undervisning.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Avtales
Pris: 202,50 pr 30 min

Vi tilbyr en til en undervisning på bassgitar med Jakob F. som nettkurs. Nyt undervisningen fra din egen stue. Undervisningen går gjennom vår online-løsning som er optimalisert for musikkundervisning på nett.

Litt om Jakob:
Jakob er utdannet innen gitar, sang og låtskriving og graduerte fra Berklee College of Music i Boston, Massachusetts med en bachelorgrad i “Professional Music” i 2019. Jakob har undervist siden 2015 og jobber som musiker og musikklærer i Los Angeles. Han har bred kompetanse og erfaring innen musikk og musikkbransjen.

Bass undervisningen omfatter;
• Grunnleggende bass teknikk
• Lære låter
• Rytmiske, harmoniske og melodiske øvelser
• Musikkteori
• Improvisasjon

Sjanger:
Jakob har meget bred kompetanse og kan undervise i omtrent alle sjangre. Hans musikalske røtter ligger i blues, funk, jazz, R&B, pop og rock.

Første undervisning:
Den første timen varierer i innhold avhengig av elevens nivå. Målet med timen er å bli bedre kjent, å kartlegge musikalske styrker og svakheter hos eleven samt å gi spesifikke råd og øvelser til neste time. Nye elever trenger ikke å forvente å måtte kjøpe undervisningsmateriell, men dersom eleven selv ønsker mer materiell å jobbe har Jakob gode råd til hvilke bøker som kan være til nytte.

Skriv en uforpliktende beskjed til Jakob hvis du er interessert eller har noen spørsmål.

Underviser i følgende lokaler:
Nettundervisning hjemme hos deg selv

Pris:
135,00 kr. per. 20 minutt
202,50 kr. per. 30 minutt
270,00 kr. per. 40 minutt
405,00 kr. per. 60 minutt

Pris med klippekort:
10 klipp 5 % rabatt
15 klipp 7 % rabatt
20 klipp 10 % rabatt

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker en til en undervisning på bassgitar som nettkurs. Jakob underviser i elektrisk og akustisk gitar for elever i alle aldre og nivåer med tilrettelagt undervisning med utgangspunkt i den enkelte elevs behov.