Basis: bli en vinkjenner - hvitvinKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Tjuvholmen Sjømagasin
          Oslo, Tjuvholmen
Kursadresse: Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 20:00
Varighet: 2 timer
Pris: 595
Neste kurs: 28.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Lær om hvitvin på en praktisk måte gjennom å se, lukte og smake ulike vinstiler. Nyttig ABC vinkurs med fokus på å skape vininteresse hos deltagerne. Vårt vinkurs handler om å avmystifisere vin ved å bringe frem vinglede hos deltagerne!

Innhold:
Gjennom praktisk smaking av ulike vinstiler lærer man hvordan vin kan bli en hyggelig opplevelse for sinn og gane. Hva skaper vinglede og hvordan økes din egen vininteresse ved å bruke sansene dine. Smakskompetansen din er utgangspunktet for foredragsholder.Vi lover deg en smakfull, praktisk og lærerik smaking. Å gjenkjenne ulike hvitviner gjennom luktesansen hjelper deg å identifisere vinstiler og druene bak vinen.

Du lærer å gjenkjenne druene Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Gewurtztraminer. Du får utdelt ditt eget norske aromahjul under kurset. Under kurset vil du lære om Riedel glassbruk, smaksteknikk, forskjellen mellom eiket og ueiket vin, smak forskjell av kommersielle viner kontra kvalitesviner og lær om hva som passer av mat til de ulike vinstilene.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker hvitvinkurs

Kursmateriell

Du får utdelt ditt eget norske aromahjul under kurset

Uttalelser

Kun ros :) Fantastisk engasjerende foredragsholder Svein. Veldig interessant innhold - og lærerikt for oss som trodde vi kunne mye om champagne. Spes morsomt med luktprøver og sablering. Anbefaler varmt videre!
- Arne Styve

Takk for en fantastisk lærerik og interessant kveld. En meget bra foredragsholder med en kunnskap man skal lete lenge etter. Gleder meg til fortsettelsen, og til en pris som er ingen ting! Dette skal anbefales og geniale gaver å gi bort!! Takk takk!!
– Stine Woxman

Vis flere tilsvarende kurs: