Basis: Mat og vin i samspillKursarrangør: In Vino Veritas Vinkurs
Sted: Tjuvholmen Sjømagasin
          Oslo, Tjuvholmen
Kursadresse: Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.495
Neste kurs: 27.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om mat og vin i samspill. Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.

Innhold:
Å finne passende vin til maten må ikke å være så vanskelig. Vårt vinkurs gir deg enkle grunnprinsipper for å lykkes med mat- og vinkombinasjoner. Basert på våre grunnsmaker kan du finne riktig vin til maten ganske enkelt. Først må du tenke over hva slags viner du foretrekker, hvor mye du vil betale, hva slags råvarer du skal bruke og hvordan du skal tilberede dem. På vårt kurs gjennomgåes viner og mat på godt og vondt. Referansesmaking på dårlig smak er god lærdom. Da smaker gode match så mye bedre!

Våre kurs er utviklet over flere år og tilbakemeldingene er svært gode.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs om mat og vin i samspill

Uttalelser

Fantastisk flott kurs, god foredragsholder som virkelig delte av sine erfaringer, noe som gjør at utbyttet av kurset blir veldig bra. Personlig så fikk jeg selv en tankevekker på hva som hører sammen når det kommer til kombinasjonen av mat og vin. God opplevelse, takk for kurs!
- Mads Evensen

Vi hadde en fantastisk kveld :) Lærte masse! Nå skal vi kose oss med kompendiet vi fikk og dra på polet til helgen og kjøpe masse god vin! Utrolig gøy å se hvor mye forskjell å drikke fra store til små glass! Det blir ost og vin til helgen! Vi kommer helt klart tilbake på nytt kurs. Vi har anbefalt deg videre til mange av våre venner og familie. Tusen takk for et flott kurs.
- Camilla Grøndahl

Vis flere tilsvarende kurs: