Basic Coaching onlinekursKursarrangør: Makani Kurs & Coaching
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Onsdager kl 17:30 - 20:00 på Zoom
Varighet: 12 moduler à 2 1/2 time
Pris: 9.800 (1.000 i dep.)

Vi tilbyr basic Coaching onlinekurs. Liker du å støtte eller hjelpe andre, eller å gjøre en forskjell for andre? Opplever du at andre ikke alltid tar imot de gode rådene du gir dem, og kunne du tenke deg å lære hvordan du kan stille spørsmål, som hjelper dem til å finne sin egen løsning?

Innhold:
Kanskje er du selvstendig terapeut, fysioterapeut eller lignende, og vil gjerne bevege deg fra rådgiving til coaching. Eller du er leder og vil gjerne lære å stille coachende spørsmål til medarbeiderne dine, slik at de kan vokse med oppgavene. Eller kanskje har du en drøm om å kunne jobbe som coach, og vil gjerne i gang med å lære de grunnleggende ferdighetene - da er dette et naturlig første steg. Eller du er ingen av delene, men ønsker å utvikle deg personlig, og bli bedre til å sette deg mål og jobbe med selv coaching.

Det er mange praktiske øvelser hver dag, så du får fort integrert de nye ferdighetene. Du får dessuten personlig, støttende feedback fra Helene Makani.

Etter utdannelsen vil du kunne gjennomføre coachingsamtaler hvor du hjelper andre til å definere mål og til å lage en handelplan for hvordan de kan nå disse målene. Du vil dessuten ha lært mye om kommunikasjon som du også kan bruke i hverdagen til å forbedre din egen kommunikasjon med andre.

Kurs Innhold:
Modul 1: Intro til coaching og om å være en god lytter
Modul 2: Hvordan skape god kontakt til alle?
Modul 3 : Spørreteknikk del 1
Modul 4: Spørreteknikk del 2
Modul 5: Livsområder og verdier
Modul 6: Verdier, fortsatt
Modul 7: Målsetting
Modul 8: Handleplan
Modul 9: Drømmer, Planlegger, Kritiker
Modul 10: Nevrologiske nivåer
Modul 11: Coachmodellen i praksis
Modul 12: Siste øvelser - avslutning og veien videre

Målgruppe:
Denne utdannelsen er for alle som er interessert i å lære å coache, utvikle nye ferdigheter og lære gode modeller og verktøyer, som åpner nye muligheter for deg selv og andre. Du vil bli undervist av Helene Makani, som har over 20 års erfaring med å coache og å undervise i coaching.