Barnedans (3 - 5 år)Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Onsdager kl 17:30 eller
Lørdager kl 10:30
Varighet: 14 uker
Pris: 2.380

Vi tilbyr kurs i barnedans med morsomme danseklasser for barn i aldersgruppen fra 3 - 5 år. Barna danser til variert musikk og gjennom danselek stimuleres barnas danseglede og kreativitet.

Innhold:
Vi jobber med motorikk, koordinasjon og balanse, rytmikk og grunnleggende barnedans elementer fra klassisk ballett, jazzdans og hiphop. Vi legger vekt på at barna skal ha det morsomt og føle seg trygge i gruppen. Hvert semester avsluttes med en danseforestilling for foreldre, besteforeldre og venner hvor kursdeltakerne viser frem noe av det de har lært på kurset.

Litt om kurslederen:
Nancy er fra Trøndelag. I timene hun underviser vil hun at elevene skal oppleve danseglede og mestring. Klassene bygges opp med øvelser rundt grunnleggende teknikk men slik at elevene også føler at de danser. Hun legger vekt på å ha et godt og trygt klassemiljø, slik at elevene trives og føler seg ivaretatt. Det er viktig å kunne se hver enkelt elev og skape gode relasjoner.

Målgruppe for kurset:
Jenter og gutter i alderen 3 - 5 år. Barn under 4 år kan delta på kurset sammen med en voksen.

Kursmateriell:
Ta med dansekjole / myke danseklær og turnsokker eller ballettsko for å ikke skli. Sko kan kjøpes på bl.a. H&M og Cubus. Langt hår bør være satt opp. Husk å ta med navnet flaske med vann- barna blir tørste når de danser!

Vis flere tilsvarende kurs: