Barn og hund kursKursarrangør: Din Hundeskole i Vestfold
Sted: Vestfold, Larvik
Vestfold
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 kvelder
Pris: 750

Vi tilbyr kurs for barn og hund. Vi lærer barnet hvordan håndtere hunden, hvordan få kontakt med hunden, hvordan lære inn lyder, øvelser og triks. På disse kursene kan barn ha med egen hund eller låne hund av oss. Det er max 6 barn på disse kursene da vi ønsker å gi barna god oppfølging.

Litt om Din Hundeskole:

Din Hundeskole drives av Berit Hotvedt og Thomas Thorvaldsen. Vi har hundekurs i Horten, Tønsberg, Sandefjord, Porsgrunn, Drammen og Askim. Du kan også bestille oss til helgekurs, sommerkurs og foredrag i hele landet. Vi har hatt foredrag og kurs for flere hundeskoler, hundeklubber og foreninger. På våre kurs kan du komme med ønsker og vi vil tilrettelegge treningen. Vi har fokus på bevisst tilstedeværelse og hvordan skape felles mening i samspill med hunden.

Dette opplever vi gir et godt utgangspunkt for god kontakt mellom hund og eier. Gode grenser for eier og hund kombinert med positive innlæringsmetoder finner du hos oss. Vi starter kurs med jevne mellomrom hele året og er det noe du ønsker men ikke finner i listen med kurs kan du ta kontakt med oss. Vi samarbeider også med Monica Wikstrøm som har bred erfaring innenfor konkurransetrening.


Målgruppe for kurset:
Kurset passer for barn fra 5 år og oppover. Er barna under 10 år må en voksen delta sammen med barnet.