Barn & Hund - sommerleirKursarrangør: Oslo Hundeskole
Sted: Melnes Gård ca. 45 min øst for Oslo
          Akershus, Fet
Kursadresse: Melnesveien 119, 1910 Enebakkneset (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Undervisningstid: Sommer og høstferie
Varighet: 5 dager
Pris: 5600

Vi tilbyr 5 dagers kvalitetsopplegg utviklet av fagpersoner, med instruktører som har høy kompetanse og lang erfaring. Leirene drives av hundeinstruktør og barnevernspedagog Tanja Solstad Marring.

Populær Barn & Hund-ukesleir sommer og høst for hundeinteresserte barn 8-12 år og ungdom 13-18 år på vakre Melnes Gård ca. 45 min øst for Oslo.

Ta med egen hund eller lån en av oss. Programmet passer for alle typer hunder. Bli med på en aktiv, spennende og lærerik uke med dyr og nye vennskap i fokus.

Vi tilbyr et 5 dagers kvalitetsopplegg utviklet av fagpersoner, med instruktører med høy kompetanse og lang erfaring. Leirene drives av hundeinstruktør og barnevernspedagog Tanja Solstad Marring.
Agility, morsomme triks med hund, å lære mer om hundens atferd, kroppsspråk og kommunikasjon, samt hundestell, er alle sentrale temaer på leirene. Det blir også tid til å treffe de andre dyrene på Melnes Gård, dra på badetur og andre fartsfylte aktiviteter.

SLIK KAN EN LEIRDAG SE UT:

Vekking
Tisserunde med hundene
Frokost for barn/ungdommer og hunder
Tur med hundene
Formiddagns aktivitet. Eks agility,triksetrening, lydighet.
Oppsummering av aktiviteter og gjennomgang av ettermiddagens program.
Middag
Fritime. Frilek for barna med instruktører. Hundene trenger hvile denne timen.
Ettermiddagens aktivitet
Oppsummering av aktiviteter.
Kveldsmat for barn/ungdommer
Foring av hunder
Kveldstur
Legging

Barna/ Ungdommene vil bli delt inn i små grupper i alle aktiviteter hvor hundene er med. Dette for å kunne gi hver enkelt en bedre opplæring og oppfølging.

Da håper vi å se dere på leir!

Målgruppe for kurset

Populær Barn & Hund-ukesleir sommer og høst for hundeinteresserte barn 8-12 år og ungdom 13-18 år på vakre Melnes Gård ca. 45 min øst for Oslo. Både med eller uten hund.