Bærekraft - Frokost med Talerlisten



Kursarrangør: Talerlisten AS
Sted: Talerlistens lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongens gate 6, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Foredrag
Undervisningstid: Kl 08:00 - 10:00
Varighet: 2 timer
Pris: 400

Fra "grønnvasking" til konkurransefortrinn. Få med deg to matnyttige foredrag av to av Norges fremste eksperter på bærekraft akkurat nå!

Foredargsholdere:
Hvordan bør vi snakke om bærekraft? - Petter Gulli, klimaentusiast og forfatter av boka «Håp»

Det er lett å trå feil når det gjelder bærekraft. Hvilke krav bør vi sette til oss selv, og hva kan vi lære av kommunikasjonen til store virksomheter som tar dette på alvor og har suksess? Og hva kan vi lære av språket og markedsføringen til de små utfordrerne som starter med bærekraft i kjernen? Petter Gulli har jobbet med reklame og markedsføring i 30 år. I fjor sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg 100% om å få engasjert folk flest i det grønne skiftet. Hør hans energiske og innsiktsfulle foredrag!

Fra fornuftig teori til forpliktende praksis. - Ina Othilie Vikøren, bærekraftansvarlig i Telia
Hva kjennetegner egentlig en bærekraftig forretningsmodell? Hva er forskjellen på grønnvasking og filantropi? Hva er lavthengende frukter du kan høste for å starte snuoperasjonen til en klimapositiv modell? Ina viser deg hvordan bærekraft kan gå fra en grønn power-point til å bli en del av kjernevirksomheten i selskapet. Ina er tidligere bærekraftsleder i H&M og har en master i bærekraftig forretningsutvikling for en sirkulærøkonomi fra NTNU, Heriot-Watt og Stanford. Kom og lær av en ekspert i faget!

Program:
08.30: Velkomstprat over frokost og en god kopp kaffe.
09.00: Foredrag: "Hvordan bør vi snakke om bærekraft?" med Petter Gulli
09.30: Foredrag: "Fra fornuftig teori til forpliktende praksis" med Ina Othilie Vikøren
10.00: Takk for i dag!

Inkludert i prisen:
2 foredrag, kaffe/te og enkel frokost.

Velkomen til en trygg opplevelse!
Avstans
Frokost med Talerlisten gjennomføres i tråd med de nasjonale smittevernreglene. Per 1. september innebærer det at vi slipper inn maks 58 deltakere, som sitter på annet hvert sete, i vårt auditorium.

Hygene: Antibac blir satt ut. Mat- og drikkeservering gjøres på en sikker måte av Fursetgruppen. Kom frisk, hold avstand og følg smittevern-reglene, så er det trygt for alle!