BalanzmassørKursarrangør: Balanz
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 21.000

Vi tilbyr kurs i balanzmassør. Dette er en lettversjon av vår grunnutdannelse. Man lærer å massere, tøye, samt behandle hele kroppen med vakuumterapi / kopping. Man kan gi en forebyggende og / eller velværebehandling.

For å lære terapeutiske behandlinger og få mer kunnskap om kroppen, kan man studere videre til Balanzterapeut. Kurset består av seks moduler og eksamener. Hver modul består av et helgekurs og en kveld med teoretisk og praktisk eksamen samt repetisjon. For å kombinere teori og praksis optimalt, stilles det krav om dokumentert praksis etter hver modul. Når du har deltatt og gjennomført alle modulene kan du ta en avsluttende teoretisk og praktisk eksamen, som omfatter alle seks modulene.

Kursene arrangeres i helger, og kan således kombineres med arbeid eller øvrig utdannelse. Hver modul er frittstående,men for å oppnå diplom, er det et krav om at samtlige seks moduler gjennomføres i løpet av en 2-års periode. Kurset til Balanzmassør er derfor meget fleksibelt og åpner for individuelle behov, samtidig som kombinasjonen av teori og praksis anses som en svært effektiv måte å utdanne seg på.

Innhold:
• Modulene M1, M2, M3, S1, S2, V/K
• 90 klokketimer dokumentert praksis
• 25 klokketimer praksis hos Balanz, med instruktør
• Selvstudier og hjemmeoppgaver
• Avslutningskveld med teoretisk og praktisk eksamen

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i balanzmassør. Dette passer veldig fint til f.eks. hudpleiere, fotterapeuter, aromaterapeuter som ønsker å øke tilbudet.

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Innlevering:
Selvstudier og hjemmeoppgaver. 90 klokketimer dokumentert praksis

Eksamen / sertifisering:
Du mottar diplom når du har deltatt og bestått alle 6 modulene, og avsluttende eksamen.

Vis flere tilsvarende kurs: