Bachelor of Sound Technology - Wales



Sted: Utlandet, Wales
Utlandet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for mer informasjon og kursbetingelser

Vi tilbyr Bachelor of Sound Technology i Wales. Med et bredt studietilbud og et yrende studentmiljø ligger alt til rette for to spennende semestre i Wales. University of South Wales er et av de ti største universitetene i Storbritannia, og det største i Wales.

University of South Wales:
Skolen består av fire hovedcampuser, men Noroff-studentene holder til på campus Pontypridd, Treforest og Cardiff. Kinosal, studio for TV-, radio- og filmproduksjoner, animasjons- og datalaber er noe av det skolen tilbyr. Alt av teknisk utstyr er av høyeste standard. University of Glamorgan og University of Wales, Newport ble slått sammen til University of South Wales i 2013, men har røtter tilbake til 1814.

Det internasjonale universitetet har i dag om lag 33.000 studenter, og utdanner mer enn 4500 internasjonale studenter hvert år, fra mer enn 60 forskjellige land. South Wales tilbyr noe for de fleste- skolen tilbyr over 500 ulike fag, og har gode forbindelser med industrien i Storbritannia og utlandet. Det gode samarbeidet med industrien gir relevant kompetanse til markedsetterspørselen. 96% av de som har fullført sin første grad ved South Wales er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder (HESA 2006/7 Performance Indivators).

Når du ankommer universitetet får du en tutor som bor på området og hjelper deg til rette den første tiden. Har du behov for veiledning eller rådgiving er det lagt opp til spesiell rådgiving for deres internasjonale studenter. De er også behjelpelige med ikke-faglige temaer. Cardiff er hovedstaden og den største byen i Wales med overkant av 340.000 innbyggere. Byen har et rikelig kultur- og idrettsliv, koselige gamle gater med spisesteder og butikker.

Det er en perfekt studentby som tilbyr både naturopplevelser og storbyliv. Den årlige Cardiff-festivalen sier selv at de er Storbritannias største utendørsfestival. Skolen ligger like utenfor sentrum, men med god kollektive forbindelser er det ikke mange minutters reise til og fra. Campusene Cardiff og Pontypridd er bare to og en halv time unna London.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å studere i Wales