Bachelor i økonomi og administrasjon - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (180 studiepoeng)
Undervisningstid: Opptak hver dag, hele året
Pris: Ta kontakt

Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører Bacheloren dekker utdanningskravet som kreves for å kunne søke om autorisasjon for regnskapsførere.

Beskrivelse
Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører (tidligere: Bachelor i administrasjon og ledelse – Autorisasjon for regnskapsførere) dekker utdanningskravet som kreves for å jobbe som autorisert regnskapsfører. Studiet gir deg en solid utdannelse med flere jobbmuligheter, og tilbys i sin helhet som et nettstudium.

Studiet er fleksibelt ved gjennomføring, og gir deg analytisk trening og solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett og rettslære. I tillegg til kjernefagene på 165 studiepoeng må du velge valgfag tilsvarende 15 studiepoeng.

Bachelorgraden består av 180 studiepoeng (stp) og kan oppnås på følgende måter:

• Du kan ta alle 180 studiepoengene på nett hos Høyskolen Kristiania Nettstudier, eller
• Du kan innpasse inntil 120 studiepoeng av merkantile fag fra andre høyskoler, og ta de resterende 60 stp hos Høyskolen Kristiania Nettstudier.

Gjennomføring
Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster og øvingsoppgaver, innsending av obligatoriske oppgaver, samt gjennomføring av en eventuell skriftlig eksamen i hvert enkelt kurs.

Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at det er lett å forstå hva du skal gjøre til enhver tid.

Du har gjennom hele studieløpet tilgang til en personlig veileder som svarer på faglige spørsmål og kommenterer innsendingsoppgavene dine. I tillegg har du mange muligheter til å samarbeide og kommunisere med dine medstudenter på kursets nettsider.

Målgruppe for kurset

Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører passer for deg som ønsker formell kompetanse, og som søker stor grad av fleksibilitet i fagsammensetning og gjennomføring.

Opptakskrav:
• Du må ha generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse

Kursmateriell

Inkludert i prisen:
• Kurs i studieteknikk
• Eksamensavgift
• Retting av innsendingsoppgaver
• Tilgang til klasserom på nett
• Veilederoppfølging
• Medlemskap i studentunionen ved Høyskolen Kristiania

Eksamen / sertifisering

Høyskolen Kristiania er ansvarlig for bachelorstudiet og utsteder vitnemål når du har bestått eksamen i alle kursene.